Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
4 21.06.2019 11:20:08

MADRIDSKA KRAJA! Atletico hotel dati 120 milijonov za NORO OKREPITEV, Real pa mu je NAREDIL TOLE!

Reuters
Neverjetni dogodki v španski prestolnici.

Že nekaj dni je znano, da je madridski Atletico našega Jana Oblaka plačal 120 milijonov evrov odškodninske klavzule, s čimer je dobil pravico prosto se prosto pogovarjati z 19-letnim portugalskim super talentom iz vrst Benfice Joaom Felixom. Stvar se je zdela zapečatena, toda ker so se v zadnjem času izrazito poslabšali odnosi med obema velikima madridskima kluboma, med katerima ne velja več dogovor o nenapadanju. In tako je Real v zadnjem trenutku potrkal na vrata Benfice. 

Kraljevi klub se je z vodstvom portugalskega velikana skušal dogovoriti nekoliko drugače, namreč da bi mimo odškodninskih klavzul skupno plačal dobrih 130 milijonov, s čimer bi bila na boljšem Benfica, na boljšem pa bi bila tudi nogometaš in njegov agent - prestop z odškodninsko klavzulo je namreč uradno prestop prostega nogometaša brez odškodnine. Kakorkoli, Real se je skušal dogovoriti tako s Felixonm kot z Benfico in uprizoriti epsko krajo. A se mu očitno ni izšlo. 

Kot pišejo španski mediji, je kljub poskusu Reala ostalo pri tem, da si nogometaš želi v Atletico, saj ocenjuje, da bo imel več prostora za razvoj. vse kaže, da bo ostalo pri dogovoru z rdeče-belimi, da bo zavrnil kradljivi, pardon, kraljevi klub in v kratkem podpisal z njegovim mestnim tekmecem. 

Značke: felix, real, atletico

Članki iz rubrike