ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
3 03.06.2019 15:16:29

POZABITE RONALDA! Andrea Pirlo OSUPNIL ITALIJO, njegove besede o Josipu Iličiću MOČNO ODMEVAJO

Profimedia
Za Josipom Iličićem je sanjska sezona.

Sezona 2018/19 se je v Italiji končala z vnovičnim zmagoslavjem Juventusa, eden od hitov pa je bila tudi Atalanta. Klub iz Bergama je sicer izgubil v finalu pokala, a se prebil v ligo prvakov, kar je zanj zgodovinski dosežek. Velike zasluge za odlične rezultate ima Josip Iličić, ki ima za sabo sanjsko tekmovalno leto. Jojo je blestel, kot že dolgo ne, in navdušil številne. Tudi čisto pravo legendo italijanskega nogometa. Oglasil se je namreč Andrea Pirlo in o Iličiću spregovoril z besedami, ki reprezentantu Slovenije zagotovo še kako godijo. 


"Koga bi izbral za nogometaša sezone? Morda gre za nekoga, na katerega marsikdo ne bi pomislil, toda jaz glasujem za Iličića! Zame je bil v tej sezoni najboljši med vsemi v Italiji. Všeč mi je bil tudi njegov soigralec Papu Gomez, toda glasujem za Iličića," je svoj glas oddal upokojeni nogometaš, ki je v svoji karieri igral tako za Juventus kot tudi Milan in Inter.

Pirlo je s svojim izborom presenetil marsikoga. Ne nazadnje je bil, kot rečeno, prvak Juventus, hkrati je v svoji prvi sezoni v serie A blestel Cristiano Ronaldo, našel bi se še kdo, ki je izstopal. Toda za Pirla je najboljši Iličić. In to je velika čast zanj. Pa za vse Slovence!

Članki iz rubrike