profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
5 03.06.2019 12:45:06

PRESTOPNA BOMBA! Prvoligaš v SEDMIH NEBESIH, mladi Slovenec odšel za več kot - TRI MILIJONE EVROV!!!

Red Bull Salzburg
Domžale so poslovale z avstrijskim velikanom.

31. maja je praznoval 16. rojstni dan in končno dobil proste roke za prestop na tuje, zdaj je Benjamin Šeško že pomahal v slovo rodni domovini. Nekdanji član Krškega, kjer je preživel leto in pol, je zapustil Domžale, tem pa je uspel eden najboljših prestopov v zgodovini slovenskega nogometa! Šeško se v sosednjo Avstrijo seli za milijonsko odškodnino, Domžale naj bi se z Red Bullom iz Salzburga dogovorile za prestop, ki jim bo po naših informacijah prinesel več kot 3 milijone evrov! Brez bonusov ... To je seveda gromozansko za tako mladega nogometaša, ki na članski ravni ni odigral še niti ene tekme.


Toda Radečan je talent, kakršnih roko na srce v zgodovini slovenskega nogometa ni bilo veliko. O tem priča dejstvo, da so zanimanje zanj v  preteklih mesecih pokazali številni ugledni evropski klubi, tudi Ajax, Manchester City, Bayern, Manchester United, Juventus in drugi. Na koncu se je mladenič odločil, da bo šel v Mozartovo mesto, tudi zato, ker je ocenil, da bo to bolje za njegov razvoj. Kot so razkrili Salzburžani, je Šeško z njimi podpisal pogodbo do leta 2022.

Kar 192 centimetrov visoki Šeško, ki je v zadnjih treh letih na klubski sceni zabil kar 108 golov na vsega 86 tekmah, bo po naših informacijah že v naslednji sezoni kot posojen igral za člansko ekipo Lieferinga. Ta nastopa v drugi avstrijski ligi in je podružnica Red Bulla. Zanj igrajo številni mladi nogometaši, v pravkar končani sezoni je bil nastarejši star vsega 22 let!

Članki iz rubrike