Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
1 15.05.2019 13:12:55

Slabe novice za ATLETICO! Kaj to pomeni za JANA OBLAKA?!

Martin Metelko
Antoine Griezmann bo po koncu sezone zapustil Atletico.

To je zelo slaba novica za Atletico in njegovega trenerja Diega Simeoneja. Toda ta je samo zadnja v nizu, saj to sploh ne bo edini odhod, ki ga bo španski klub doživel v bližajočem se prestopnem roku.

Očitno bo prišlo do totalne prevetritve ekipe, tako da je pred upravo kluba zelo težka naloga, da na novo sestavi moštvo.

Še največ dela bo s sestavljanjem branilske vrste, ki ji med vratnicama poveljuje Jan Oblak. Stebri obrambe namreč odhajajo, Lucas Hernandez je že podpisal pogodbo z Bayernom, Diego Godin in Juanfran sta klub obvestila o svojem slovesu, prav tako pa naj bi se poslovil še Filipe Luis. Madridčani razmišljajo tudi o prodaji Santiaga Ariasa, tako da bi jim od trenutnih članov prvega moštva ostala zgolj Stefan Savić in Jose Gimenez. Ob takih napovedih je jasno, da bo pred slovenskim vratarjem v naslednji sezoni povsem nova obrambna linija.



Še najmanj težav naj bi bilo v zvezni vrsti, kjer naj bi se vse vrtelo okoli Rodriga, a ima slednji dokaj nizko odkupno klavzulo (70 milijonov evrov) in snubce iz tujine, med njimi je tudi Manchester City.

V napadu bo poleg Griezmanna skoraj zagotovo odšel še Nikola Kalinić, ki ni upravičil pričakovanj. Negotova je usoda Diega Coste in Saula Nigueza, ki naj bi bila blizu odhoda, a konkretnih ponudb zanju (še) ni.

Vse skupaj pomeni, da upravo Atletica poleti čaka obilica dela, mogoče pa se bo kaj konkretnega zgodilo tudi okoli Oblakove prihodnosti. Čeprav je njegova odškodnina 120 milijonov evrov ...

Članki iz rubrike