Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
3 15.05.2019 12:38:18

SEZNAM OKREPITEV! Ronaldo vodstvo Juventusa poslal v Barcelono po nove igralce

Profimedia
Prva sezona v zebrastem dresu za Cristiana Ronalda ni bila ravno najbolj uspešna. Lovorika najboljšega v Italiji je pravzaprav za staro damo tako samoumevna, da je lahko le slaba uteha za neuspeh v ligi prvakov.

Portugalec, v katerega so pričakovano uprte domala vse oči, se je pogovarjal z vodstvom kluba in kar sam sestavil seznam okrepitev, s katerimi želi igrati v prihodnji sezoni. Vodilnim ljudem je torej sporočil imena, ki naj bi jamčila, da bi Torinčani vendarle storili korak naprej v evropskem tekmovanju.

Ronaldo od uprave zahteva igralce Barcelone. Čeprav je bil dolga leta veliki tekmec katalonskega kluba in predvsem Lionela Messija, očitno zelo ceni igralce tega kluba. Na svoj nakupovalni listič je zapisal imena: Ivan Rakitić, Samuel Umtiti in Jasper Cillessen.


Slednji, rezervni vratar Barcelone, ni zadovoljen s statusom v klubu, zato je tudi javno napovedal odhod - tja, kjer bo dobil več igralnih minut.

Francoski branilec Umtiti v zadnjem času malo igra, s prihodom Matthijsa de Ligta pa se mu bodo vrata v udarno enajsterico bržčas skoraj povsem zaprla.

Napoved Rakitićevega odhoda v Italijo pa ni nič novega. Večkrat se ga je sicer omenjalo v povezavi z Interjem, a nikoli ni prišlo do tega. Če se bo Antoine Griezmann res iz Atletica preselil v Barcelono, bo ob Philippu Coutinhu prav hrvaški reprzentant tisti, ki bi lahko zdrsel v ozadje.

Članki iz rubrike