osenar Odkrito.si

Kaj se dogaja z Nino Osenar? Pogrešamo jo že ...

Horoskop Bern Svet24.si

Tedenski horoskop: S pomočjo zvezd te dni lahko ...

par Petisvet.si

Pretekla življenja nas obdarijo z dušo dvojčico

taksi ljubljana Svet24.si

Poklical taksista in izkoristil njegovo ...

serena williams Svet24.si

Navdušena nad Archijem, Serena obiskala kraljevo ...

ema lpd Njena.si

Prizadeta Ema v solzah razkrila svojo zgodbo

tanja zagar Njena.si

Zvezde plešejo: Zmagovalca sta Tanja in Arnej

nu
nu
0 16.01.2019 15:02:40

TIRAN! Bivši član MANCHESTER UNITEDA zamudil, Slaviša Stojanović ga je BRUTALNO KAZNOVAL! Za avtobusom tekel ...

FC Riga
Slovenski strokovnjak Slaviša Stojanović bolgarskemu Levskemu vlada s trdo roko.

Za zdaj je še trener Levskega, a bi si verjetno marsikateri nogometaš kluba iz Sofije želel, da ne bi bil. Kot poročajo bolgarski mediji, je Slaviša Stojanović čisto pravi - tiran! Ljubljančan je uvedel sila strog režim, v katerem ni milosti do nikogar. Niti do največjih zvezdnikov. To je na lastni koži občutil Gabriel Obertan, ki je bil v preteklosti celo član slovitega Manchester Uniteda.

Francoz naj bi na pripravah na Cipru zamudil odhod avtobusa, ker je bojda čakal na napačnem izhodu iz hotela. Stojanović ga ni želel več čakati, avtobus je odpeljal brez Obertana. Ko je slednji videl, kaj se dogaja, naj bi začel teči za avtobusom. "In potem je za njim tekel vsaj en kilometer, preden se je avtobus vendarle ustavil," poroča bolgarski Sportal. Toda Obertan menda ni bil besen na svojega trenerja, marveč se mu je iskreno opravičil in obljubil, da se kaj takšnega ne bo več zgodilo.

Stojanović naj bi zaradi nediscipline v garderobi v zadnjem času podelil kar nekaj denarnih kazni. Prav tako bolgarski mediji pišejo, da je strogo prepovedano zamujati celo na zajtrke, kosila in večerje. Če kdo tja pride v kratkih hlačah ali natikačih, je prav tako kaznovan.

Članki iz rubrike