miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

RUŽO BILA predpremiera 11 Svet24.si

Spoznala sta se v cerkvi in posnela duet

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

rebecca Svet24.si

Glavni osumljenec za izginotje 15-letne Rebecce ...

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

jaka hafner Njena.si

Je šel Jaka s svojimi izjavami predaleč?

nu
nu
0 16.01.2019 15:02:40

TIRAN! Bivši član MANCHESTER UNITEDA zamudil, Slaviša Stojanović ga je BRUTALNO KAZNOVAL! Za avtobusom tekel ...

FC Riga
Slovenski strokovnjak Slaviša Stojanović bolgarskemu Levskemu vlada s trdo roko.

Za zdaj je še trener Levskega, a bi si verjetno marsikateri nogometaš kluba iz Sofije želel, da ne bi bil. Kot poročajo bolgarski mediji, je Slaviša Stojanović čisto pravi - tiran! Ljubljančan je uvedel sila strog režim, v katerem ni milosti do nikogar. Niti do največjih zvezdnikov. To je na lastni koži občutil Gabriel Obertan, ki je bil v preteklosti celo član slovitega Manchester Uniteda.

Francoz naj bi na pripravah na Cipru zamudil odhod avtobusa, ker je bojda čakal na napačnem izhodu iz hotela. Stojanović ga ni želel več čakati, avtobus je odpeljal brez Obertana. Ko je slednji videl, kaj se dogaja, naj bi začel teči za avtobusom. "In potem je za njim tekel vsaj en kilometer, preden se je avtobus vendarle ustavil," poroča bolgarski Sportal. Toda Obertan menda ni bil besen na svojega trenerja, marveč se mu je iskreno opravičil in obljubil, da se kaj takšnega ne bo več zgodilo.

Stojanović naj bi zaradi nediscipline v garderobi v zadnjem času podelil kar nekaj denarnih kazni. Prav tako bolgarski mediji pišejo, da je strogo prepovedano zamujati celo na zajtrke, kosila in večerje. Če kdo tja pride v kratkih hlačah ali natikačih, je prav tako kaznovan.

Članki iz rubrike