favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
1 07.01.2019 13:21:32

Končno BELI DIM glede prihodnosti Jana Oblaka?! Kot kaže, DVOMOV NI VEČ, Slovenec bo ...

Profimedia
Bo Jan Oblak ostal pri Atleticu?

Prihodnost Jana Oblaka je že nekaj mesecev ena glavnih tem v španskih športnih medijih. Številni trdijo, da bo Slovenec odšel drugam, saj naj bi pogajanja z Atleticom že pred časom obstala na mrtvi točki. Toda če gre verjeti pisanju radijske postaje Cadena COPE, potem je zdaj prišlo do preobrata, ki bo navijače kluba iz Madrida še kako navdušil. Oblak naj bi bil namreč zdaj najbližje podpisu nove pogodbe, do tega dejanja bi lahko prišlo že v kratkem.


Oblak, ki prav danes praznuje 26. rojstni dan, je sicer pogodbeno vezan na Atletico do leta 2021, ob tem ima odkupno klavzulo v višini 100 milijonov evrov. Če bo Škofjeločan res podaljšal sodelovanje s klubom iz prestolnice Španije, se bo njegova odkupna klavzula neprimerno zvišala, Oblak bo v tem primeru deležen občutne povišice mesečne plače.

Spomnimo, v preteklosti so tuji mediji Oblaka povezovali s številnimi klubi: najglasneje se je omenjal Paris Saint-Germain, z njim naj bi se spogledovali tudi Liverpool, Manchester United in še kdo. A očitno bo otrok Olimpije ostal, kjer je. Če gre seveda verjeti najnovejšim informacijam iz Španije ...

Članki iz rubrike