ota 02 Odkrito.si

Ota Širca Roš psihično ni pripravljena, druga ...

Alsin Levent Svet24.si

To je 35-letnik, ki je v nedeljo v grob poslal ...

feng šuj dreamstime_xxl_2385781 Petisvet.si

Feng šuj recept, da naš dom postane tempelj sreče

hrvaška, menjalnica Svet24.si

Britanski par hrvaške turistične skupnosti ...

taksi, pretep, beograd Svet24.si

VIDEO: Srdit »babji ravs« v beograjskem taksiju

Khloe Kardashian Najstnica.si

Tokrat ga je dokončno zapustila

Andrej Škufca, Melinda Škufca Njena.si

Andrej Škufca postal očka!

nu
nu
2 03.11.2018 14:41:53

Naenkrat se je poslovil EDEN NAJVEČJIH! Ne boste verjeli, kaj SLO REPREZENTANT počne zdaj ...

Nikola Miljković
Član druge zlate slovenske generacije je končal svojo nogometno kariero.

Ste se spraševali, kaj trenutno počne Mišo Brečko? Eden največjih nogometašev v zgodovini slovenske izbrane vrste, član druge zlate slovenske generacije, ki ima na svojem kontu 77 reprezentančnih nastopov, kar ga uvršča na 7. mesto večne lestvice, je bil vse od konca prejšnje sezone brez kluba. Povezovalo se ga je s številnimi klubi, tudi slovenskimi, toda Brečko se ni dogovoril z nobenim. In se je odločil, da konča svojo nogometno kariero.

Brečko, ki je zadnjo tekmo za Slovenijo odigral v Mariboru, ko se Sloveniji v dodatnih kvalifikacijah za evropsko prvenstvo ni uspelo uvrstiti v Francijo - na tej tekmi je prejel tudi svoj edini rdeči karton v izbrani vrsti -, je v pogovoru za nacionalno televizijo spregovoril o svoji odločitvi.

slovenija ukrajina nm 5
Nikola Miljković
"Mislim, da bi lahko še igral, toda ni bilo tako težko. Pri vsakemu nogometašu pride ta čas, ko je treba nogometne čevlje obesiti na klin," je dejal Brečko. In kaj zdaj počne 34-letni desni bočni branilec? Ne boste verjeli, toda Brečko se je že vrgel v trenerske vode. Trenutno je pomočnik Zoranu Zeljkoviću pri slovenskem drugoligašu Iliriji. "Nič ni vklesano v kamen. Tudi sam ne vem, če je to ta vloga, če je to to, kar bi rad počel. Trenutno malce preizkušam zadeve, da vidim, če si to sploh želim. Bomo videli," pravi Brečko.

Ni nič vklesano v kamen. Tud sam ne vem, če je to ta vloga, če je to to, kar bi rad počel. Trenutno malce preizkušam zadeve, da vidim, če si to sploh želim. Bomo videli.

Članki iz rubrike