mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

poroka-na-prvi-pogled, večer, marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
2 27.10.2018 13:15:36

STRELSKA EKSPLOZIJA. Ne boste verjeli, kaj je uspelo nekdanjemu upu Maribora! Italija govori o novem zvezdniku ... (video)

vszi
Obetavni slovenski napadalec vse bolj opozarja nase.

Ta konec tedna se nadaljuje tudi prvenstvo mladih italijanskih ekip oziroma primaver, na sporedu so bile tekme 6. kroga. In v glavni vlogi je nekdanji up Maribora Žan Celar, ki je zablestel v dresu Rome. Njegova ekipa je gostovala v Bergamu, kjer je premagala Atalanto s 3:0, vse tri gole za zasedbo iz prestolnice pa je dosegel 19-letni Gorenjec. Prvega v 33. minuti, drugega pet minut pozneje, v končnici dvoboja je postavil končni izid iz najstrožje kazni.

Mladenič, za katerega so vijoličasti dobili milijon evrov odškodnine, je s predstavo navdušil strokovnjake, italijanski mediji že poročajo, da je hat-trick uspel bodočemu zvezdniku Rome, ki mu gre v tej sezoni zares odlično. Izjemno! Do zdaj je igral na štirih tekmah in se na vseh vpisal med strelce, mrežo je zatresel osemkrat.

Najprej je bil uspešen proti Sassuolu, nato je preskočil dve preizkušnji zaradi izključitve, nakar je dvakrat zadel v polno proti Napoliju in Palermu, danes je izjemne strelskemu učinku dodal še tri gole. Vsa čast!

Članki iz rubrike