Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 18.10.2018 10:21:53

NOŽ V HRBET?! Bo Miha Zajc sprejel MORALNO SPORNO ponudbo in izzval EPSKI BES?!

vszi
Se slovenskemu reprezentantu obeta prestop, ki bi odmeval?

Mihi Zajcu gre na klubski sceni že nekaj časa vse po načrtih. V pretekli sezoni je bil eden najboljših nogometašev serie B, tudi po njegovi zaslugi se je Empoli že po enem letu vrnil nazaj med najboljše v Italiji. Nekdanji zvezdnik Olimpije dobro igra tudi v elitni serie A, njegove predstave so dejansko na tako visoki ravni, da se z njim že spogledujejo tudi večji klubi. Nedolgo tega so se mediji razpisali o tem, da Zajca spremlja celo Roma, zdaj naj bi se zanj močno ogrela tudi Fiorentina.


Vse lepo in prav, če Empoli in Fiorentina ne bi bila lokalna rivala iz Toskane. Zato navijačem Empolija ne bi bilo najbolj po godu, če bi Zajc dejansko odšel k vijoličastih iz Firenc. V zadnjem času so strasti med obema kluboma še toliko bolj napete, tudi zaradi dogodka iz marca letos, ko so navijači Fiorentine razgrajali na lokalnem derbiju - mladinskih ekip! Tedaj so celo s kamenjem zadeli v glavo enega od nogometašev Empolija, hkrati so s steklenimi kozarci obmetavali klop modrih. 

No, za zdaj je prestop v Fiorentino le govorica, ki jo je kot prvi zapisal Tuttosport, nato se je oglasil tudi Zajčev agent Jaka Lucu: "Fiorentina je velik klub, ki goji večje ambicije od Empolija. V teh ambicijah je celo liga prvakov. Za Miho bi bilo sanjsko, če bi lahko zaigral v Firencah, toda za zdaj med nami in vijoličastimi ni bilo nobenega stika. Nobenega dvoma ni, da bi bil vijoličasti dres velik korak naprej v njegovi karieri, toda za zdaj je osredotočen na Empoli, kjer mu je super. Sam si težko predstavljam Empoli brez Zajca, tudi igralec je zelo navezan na klub. Vseeno nimam odgovora na to, ali bo ostal ali odšel."

Članki iz rubrike