Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 18.10.2018 08:40:56

Ranko Stojić ga je POTISKAL na klop OLIMPIJE, v Belgiji ga obtožujejo, da je - NAMESTIL TEKMO!

Nikola Miljković
Hude obtožbe na račun nesojenega trenerja Olimpije.

Ko sta Milan Mandarić in Ranko Stojić poleti 2015 prevzela vodenje Olimpije, sta kar nekaj časa iskala trenerja za člansko ekipo. V igri je bilo več strokovnjakov, med drugim tudi Miloš Kostić. Toda slednji ni želel sprejeti ponudbe, saj je imel Stojić idejo, da ne bi bil samostojni glavni trener, ampak bi ekipo vodil skupaj z Ivanom Vukomanovićem. Slednji je imel tedaj težavo, ker še ni imel ustrezne licence za vodenje Olimpije, ko je Kostić rekel ne, je celotna ideja povsem padla v vodo in vajeti so bile zaupane Marijanu Pušniku.

Vukomanović, ki je trenersko kariero začel pri Standardu, je bil nazadnje trener Slovana iz Bratislave, danes pa je brez kluba. In vprašanje, kdaj bo spet dobil novega, sploh če se bo izkazalo, da je res, kar trdijo v Belgiji. Nekateri tamkajšnji mediji so Vukomanovića skupaj z njegovim rojakom Dejanom Veljkovićem obtožili, da sta že leta 2006 namestila rezultat tekme med Liersom in Lokerenom. Vukomanović naj bi na tej tekmi načrtno naredil enajstmetrovko, in to že v uvodnih minutah.

Nesojeni trener kluba iz Ljubljane je obtožbe odločno zanikal: "Njihova zgodba je smešna, češ da sem naredil enajstmetrovko. Da, pa kaj? Igral sem kot centralni branilec, napadalec pa je bil hitrejši od mene. Niti na kraj pameti mi ne pade, da bi se sploh ukvarjal s tem. To je zame povsem neresna stvar. Če me bo želel kdorkoli zaslišati, pa vsi vedo, kje me najdejo. Živim v Belgiji, sem državljan Belgije."

939-10-13-vukomanovic

Članki iz rubrike