stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 28.03.2018 10:03:04

DIREKTORSKI GENIJ lovke vrgel na VROČEGA SLOVENCA: Josip Iličić z odličnimi igrami zbudil zanimanje italijanskega VELIKANA

Josip Iličić je v tej sezoni v izjemni formi.

Josip Iličić v tej sezoni igra v življenjski formi. Na obeh reprezentančnih tekmah je bil najboljši Slovenec, še neprimerno boljši pa je na klubski sceni. Po prestopu iz Fiorentine v Atalanto naravnost blesti; v tej sezoni je odigral 37 tekem, zabil kar 14 golov in prispeval tudi 9 podaj. V Bergamu si začetne enajsterice brez njega skorajda ne znajo zamisliti, a bodo morda morali že kmalu začeti načrtovati življenje brez Gorenjca.

Jojo se je namreč po zaslugi izjemnih nastopov znašel na radarju velikana. Italijanskega, da bomo natančnejši. Govor teče o Romi, italijanski mediji poročajo, kako je Iličić več kot zgolj ideja Rimljanov. Za slovenskega zvezdnika naj bi se v prvi vrsti ogrel Monchi, cenjeni športni direktor kluba z Olimpica. Španec velja za čisto pravega direktorskega genija, s svojimi potezami je navduševal že pri Sevilli, zdaj želi vajo ponoviti v večnem mestu. Roma je sicer v tej sezoni bolj kot ne izven bitka za scudetto, a je vseeno na visokem tretjem mestu. Liga prvakov ji ne bi smela uiti, že poleti pa bi lahko novi kamenček v Monchijevem mozaiku postal tudi Iličić. Ta se selitve zagotovo ne bi branil; Roma je pač Roma, liga prvakov pa liga prvakov.

Članki iz rubrike