kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 26.03.2018 19:27:03

Nov dokaz o skorajšnjem odhodu JANA OBLAKA iz Madrida? Atletico naj bi že našel zamenjavo

Reuters
Govoric z Janom Oblakom v glavni vlogi nikakor ne zmanjka, tokrat so udarili Španci, ki trdijo, da ima Atletico že ogledano zamenjavo v primeru Slovenčevega odhoda.

Za dobrim konjem se pač praši in Škofjeločana se vseskozi seli na vse konce stare celine. Najbolj pogosto se ga pri tem povezuje z otoškimi klubi (Arsenal, Chelsea in Liverpool). Madridski Atletico bi se bil v primeru zajetne odškodnine (cca 100 milijonov evrov) morda res pripravljen ločiti od svoje številke ena, v primeru odhoda pa bo zamenjavo za sijajnega Slovenca morda poiskal kar na Otoku. Kot piše španski Don Balon se je namreč na radarju Los Colchonerosov znašel vratar Evertona Jordan Pickford.

Gre za vratarja, ki je leto dni mlajši od Oblaka in ki je že debitiral v dresu Anglije, a bo moral vseeno pojesti še kar nekaj žgancev, da bo dosegel raven slovenskega vratarja, pa je vse te govorice potrebno jemati z določeno rezervo.

Podobnih novic in bombic iz "dobro obveščenih" ter "zanesljivih virov" v prihodnjih tednih in mesecih ne bo (z)manjkalo. Prej nasprotno, bliže bo vnovično odprtje tržnice, bolj pogoste bodo. Kaj se bo iz vsega skupaj izcimilo pa bo seveda pokazal le čas. Govorice so za zdaj zgolj in samo to – govorice. Papir, sploh pa svetovni splet preneseta vse.

Članki iz rubrike