požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

zaprti-menedžerji Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kolo sreče Njena.si

Znani tekmovalec kviza pokvaril slavno Kolo sreče

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
0 08.03.2018 08:55:47

VELIKE TEŽAVE ZA JANA OBLAKA: Slovenec poskrbel za ŠOK V MADRIDU! Bi se lahko zgodilo, česar so se najbolj bali?

Profimedia
Diego Simeone je v skrbeh.

Pri Atleticu so pred dnevi prodali drugega čuvaja mreže Miguela Angela Moyaja v Real Sociedad, ki je zaradi poškodbe za dlje časa ostal brez prvega vratarja Geronima Rullija. Rdeče-beli iz Madrida so bili seveda prepričani, da se jim odsotnost Moyaja ne bo poznala, saj imajo na med vratnicama odličnega Slovenca Jana Oblaka, ki velja za enega najboljših vratarjev na svetu. 


Toda pri Atleticu niso razmišljali o tem, kaj bodo naredili, če se Oblak poškoduje? In kot piše Marca, se je zdaj zgodilo ravno to. Oblak ima v zadnjem času ogromne težave s poškodbami, zato izpušča treninge. Prvi čuvaj mreže slovenske reprezentance naj bi imel težave tako z dlanjo kot s prepono. Kljub vsem težavam je Oblak stal med vratnicama na tekmi z Barcelono, toda poškodbe še ni pozdravil. 

In Marca poroča, da je Oblak zadnji trening Atletica znova končal predčasno, kar nakazuje, da so se težave spet poslabšale, kar seveda skrbi Diega Simeoneja. Strateg rdeče-belih bo tako morda moral na današnji tekmi v ligi Europa proti moskovski Lokomotivi na gol poslati tretjega vratarja Axela Wernerja, ki je seveda popolnoma brez izkušenj, kar bi lahko predstavljal velik problem za Madridčane. Vseeno Simeone upa, da bo lahko, tako kot proti Barceloni, tudi na tekmi z Moskovčani računal na Slovenca.

Članki iz rubrike