andrej murko foto Odkrito.si

Zmagovalcu šova na Pop TV propadla gostilniška ...

mravlja eksplodirajoca Svet24.si

Samomorilske mravlje se razstrelijo za zaščito ...

melania trump-voščena lutka-newyork Svet24.si

FOTO: Jim je uspelo? V središču je Melania, ki ...

marjan šarec-rezultati_volitve Svet24.si

Šarčevi so se razkrili, med njimi tudi znana ...

vesna ponorac Najstnica.si

Zvezdnica Gorskih sanj ima za sabo pomemben ...

melania in donald Trump Njena.si

Melania čez noč navdušila Američane!

britanski pric Njena.si

Mali britanski princ ima močno ime

nu
nu
0 08.01.2018 09:20:19

Vrnitev na VELIKA VRATA! Robert Berić je dokazal, da ni pozabil zabijati gole, njegov trener pa ga je že po prvi tekmi DVIGNIL V NEBO! (video)

vszi
Krčan Robert Berić se je na velika vrata vrnil v St. Etienne in zabil že na svoji prvi tekmi po vse prej kot uspešnih šestih mesecih v Belgiji.

Robert Berić se je poleti kot posojen nogometaš preselil v belgijski Anderlecht v upanju na to, da bi dobil več priložnosti za igro, da bi ne nazadnje sodeloval ter opozoril nase tudi v ligi prvakov. Toda vse se ni izteklo po željah slovenskega napadalca in kaj hitro se je Berić vrnil v St. Etienne. tudi zato, ker so se Francozi po odličnem začetku sezone znašli v krizi in s pomanjkanjem napadalnih moči.

Berić je tako dobil priložnost v drugem polčasu in potreboval zgolj 18 minut, da se je spet vpisal med strelce St. Etienna v francoskem pokalu. Bil je strelec gola za 1:0, njegova ekipa pa je na koncu napredovala z zmago z 2:0. "Zato se je Berić vrnil v St. Etienne. Čeprav sem ga že malo poznal, sem si njegove tekme ogledal na video posnetku. Zdaj mora pridobiti še samozavest pred golom, z njim bomo skušali sestaviti ekipo, ki bo znala zabijati gole. Na treningu je zelo borben, toda potreboval bo še nekaj časa, da se bo vrnil v staro formo," je o slovenskem napadalcu povedal trener Jean-Louis Gasset. 

Članki iz rubrike