osenar Odkrito.si

Kaj se dogaja z Nino Osenar? Pogrešamo jo že ...

mojca sencar -foto  MJP Svet24.si

Po dolgi bolezni je preminula Mojca Senčar

zvezda Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 27. 5. do ...

upokojenci, upokojenka, socialno ogroženi Svet24.si

Kdo bo vladal slovenskim upokojencem?

76D02321-A027-4E57-AED0-504B9FF1A92F Svet24.si

Ines Erbus: »To je moja droga«

ema lpd Njena.si

Prizadeta Ema v solzah razkrila svojo zgodbo

viljem julijan Njena.si

Slovenski pevec se je zavedno poslovil od sina

jb
jb
2 08.01.2018 08:16:17

Neizbežno slovo: Maribor zapustil nogometaš, ki se v Ljudskem vrtu nikakor ni znašel!

Drago Wernig - TAKA
Da je Maribor med zimskim premorom najbolj aktiven slovenski prvoligaš, ni nobenega dvoma.

To, da se Izraelec Or Inbrom že po pol leta poslavlja od Ljudskega vrta, nikakor ni presenečenje. Krilni nogometaš se v Mariboru nikakor ni znašel, o čemer priča njegova statistika. Za Štajerce je odigral le dve tekmi, na igrišču je skupno preživel borih 122 minut. In pri tem bo tudi ostalo, Inbrom je že odigral svojo zadnjo tekmo za slovenskega prvaka.

Da bodo navijači hitro pozabili nanj, ni dvoma. Ne samo da je igral malo, tudi ko je bil v akciji, ni ponudil misli, da bi lahko bil nekoč pomemben člen kluba, ki domuje v Ljudskem vrtu. Inbrom je sicer debitiral 22. septembra na gostovanju v Kidričevem, že na tekmi z Aluminijem pa se ni kaj prida proslavil. No, saj v statistiko se je že res vpisal, toda takšno, ki mu ne more biti v ponos. Prejel je namreč dva rumena kartona, in to celo po vstopu v igro s klopi, zaradi česar mu je sodnik pokazal predčasno pot v garderobo.

Potem ga je trener Darko Milanič v ogenj poslal še 13. oktobra na gostovanju v Velenju pri Rudarju in to je bilo to. Morda bi dobil še kakšno priložnost, če pozneje ne bi bil tudi poškodovan, ko pa so po koncu prvega dela sezone v Mariboru potegnili črto pod vse skupaj, so sklenili, da Inbroma ne potrebujejo več. Enaindvajsetletni nogometaš se bo tako vrnil v Belgijo in spet oblekel dres Genta, od katerega si ga je Maribor pred pol leta zgolj izposodil.

Članki iz rubrike