sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

nu
nu
4 01.10.2017 17:50:24

BUM! Matjažu Keku je DOKONČNO prekipelo in se z njimi preprosto NE GRE VEČ! Dovolj imam, od zdaj naprej si enostavno ...

Profimedia
Že od poletnega prestopnega roka je bilo v vrstah Rijeke čutiti veliko napetosti, dokončno pa je pri Matjažu Keku počilo po tekmi z Milanom.

Idila iz minule sezone, ko je Rijeka osvojila dvojno krono in poskrbela za zgodovinski naslov državnega prvaka, se še zdaleč ni preselila v naslednjo sezono. Pogledi vodstva kluba in trenerja Matjaža Keka glede sestave ekipe so se kar precej razlikovali, na koncu pa štajerski strateg ni bil najbolj zadovoljen ne z odhodi ključnih članov ekipe kot niti s kakovostjo novincev v ekipi. 

Že na začetku sezone si je Rijeka privoščila kar nekaj spodrsljajev in štiri točke zaostanka za Dinamom, Kek pa je v svojih izjavah kar nekajkrat uperil nekaj strupenih puščic v smer uprave kluba in svojih varovancev. Še posebej izrazita je bila njegova jeza po tekmi z Milanom, kjer se je Rijeka najprej vrnila po zaostanku z 0:2, uspela izenačiti, nato pa prejeti zadetek v 94. minuti. "Nekateri izkušeni igralci, ki bi se morali spopasti s tem, so videti povsem prestrašeno. V prvih 15 minutah ter na koncu tekme smo pokazali, da lahko igramo z Milanom. Toda nimamo tiste želje in 'inata', že drugič smo prejeli gol v zadnjih minutah. To ni samo nesreča," je takrat povedal Kek. 

Tokrat pa mu je spet prekipelo, le da je obračunal s hrvaškimi predstavniki medijev. Ko je beseda pred tekmo z ekipo Rudeša nanesla na slabo igrišče, je Kek popolnoma pobesnel: "Če bom začel pametovati o stadionu na Kranjčevićevi, o terenu ... tako ali tako ljudje komaj čakajo, da povem kaj takega in da nato lahko govorijo, da napadam upravo, pošiljam sporočila igralcem ali hrvaški zvezi. Mah, dovolj imam, tiho bom, ne bom več ničesar povedal. Od zdaj naprej si enostavno sami kaj izmislite," je sporočil Kek.

Značke: matjaž-kek, rijeka

Članki iz rubrike