Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.10.2017 13:35:43
Deli članek:

MARIBORSKI krvnik šokiral: Nekdanji kapetan Olimpije s sanjsko obrambo in POSVETILOM, ob katerem spreleti srh!

Drago Wernig

Elvis Džafić je bil eden od junakov Triglava na poti do velike točke v Ljudskem vrtu.

Nekdanji kapetan Olimpije je odlično opravil svoje delo na tekmi Maribor - Triglav, ki se je v soboto zvečer končala z izidom 0:0. Predvsem je v 91. minuti fantastično obranil strel iz voleja Dina Hotića, ki bi Mariboru lahko prinesel zlata vredno zmago v zadnjem trenutku. "To je pač moje delo. Vesel sem, da mi je uspela taka obramba, a to je pač moje delo," je po tekmi povedal v pogovoru za Kanal A, pri tem pa kljub remiju in obrambi deloval precej zadržano.

"Vesel sem te velike točke, odvzeti dve točki Mariboru v  Ljudskem vrtu je velika stvar," je še dejal, a tudi pri tem brez nasmeha na obrazu. Celo nasprotno. Razlog za vse skupaj se verjetno skriva v dodatku, ki ga je v tem intervjuju Džafić želel prispevati sam. ko je novinar že zaključil in se je kamera že želela obrniti, je namreč ganljivo pristavil: "Rad bi samo dejal, da to točko posvečam mojemu očetu." 

Seveda je sprožil ugibanja, za kaj pravzaprav gre, nihče pa si ob tem na žalost ni mislil nič posebej dobrega. Naše informacije ob tem pravijo, da si nekdanji kapetan Olimpije želi, da bi za zdaj ostalo pri tem posvetilu in da z javnostjo za zdaj noče deliti podrobnosti. Nekaj, kar je vsekakor treba skrajno spoštovati.