Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
5 11.08.2017 20:52:06

Nov BOLEČ UDAREC za Matjaža Keka in Rijeko (video)

Nogometaše Rijeke v zadnjem krogu kvalifikacij za ligo prvakov sredi naslednjega tedna čaka težko gostovanje pri grškem prvaku Olympiacosu.

Toda trener Matjaž Kek bo imel veliko dela, da bo svoje fante primerno pripravil na obračun. Rečani so v tem tednu namreč doživeli dva prvenstvena poraza. V ponedeljek jih je z 1:0 ugnal Osijek, danes je na Rujevici do treh točk prišel še zagrebški Dinamo.

Gostje so slavili z 2:0, že v enajsti minuti jih je v vodstvo popeljal Fernandes, ki je pol ure pozneje podvojil prednost Dinama. V drugo je bil uspešen z bele pike.

Rijeka je imela v zadnjih tridesetih minutah igralca več na igrišču, ker je bil izključen Lecjaks, a tudi to ni bilo dovolj, da bi resneje ogrozila Dinamovo zmago.


Kako boleč udarec je to za trenerja Keka in njegovo četo, najbolje pove podatek, da so Rečani v tem tednu izgubili toliko tekem, kot lani v 36 krogih.

Za goste je vseh 90 minut odigral slovenski reprezentant Petar Stojanović (sredi prvega polčasa je prejel rumeni karton), pri poražencih pa je Matic Črnic v igro vstopil v 81. minuti.

Seveda moramo omeniti, da je Rijeka na derbiju nastopika zelo oslabljena. Marko Vešović in Mate Maleš nimata smela nastopiti zaradi kazni, Mario Gavranović je poškodovan, mariborski strokovnjak pa je pred dnevi ostal tudi brez Srefana Ristovskega, ki je prestopil v lizbonski Sporting.

Po petih krogih Rijeka za vodilnim Dinamom zaostaja štiri točke.

Članki iz rubrike