Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 11.08.2017 13:34:02

Simon Rožman si je premislil in odhaja v Nantes

Martin Metelko
V pričakovanju dvoboja z Mariborom misli Domžalčanom uhajajo tudi k francoskemu velikanu.

Domžalčani bodo drevi v Ljudskem vrtu z Mariborčani odigrali derbi petega prvenstvenega kroga, igralcema obeh ekip pa misli že uhajajo tudi k prihajajočima evropskima preizkušnjama. Vijoličaste čaka v sredo v Izraelu prva tekma zadnjega kroga kvalifikacij za ligo prvakov proti Hapoelu Hapoelu Be'er Shevi, rumeni bodo naslednji dan v Stožicah gostili Marseille.

Štajerci so tekmeca spremljali na četrtkovem superpokalu, Hapoel je s 4:2 ugnal Bnei Yahudo, v preteklih dneh pa je bilo slišati namigovanja, da se je Simon Rožman nagibal k odločitvi, da si francoskega velikana ne bo ogledal v živo. Da bo za analizo uporabil vso sodobno tehnologijo, toda naposled se je vendarle odločil drugače. V soboto bo na Stade de la Beaujoiru spremljal dvoboj drugega kroga francoskega prvenstva med Nantesom in Marseillem. 

"Informacij imamo seveda dovolj in te so zelo dobro znane. Govorimo o zares vrhunski ekipi, o top kakovosti, ki bi si jo rad ogledal tudi v živo. Da se prepričam, ali je vse skupaj res videti tako hitro kot na posnetkih. Videl sem, kar si ne bi želel videti. Ekipa je noro dobra, prehodi v napad so izjemni. Če vemo, da je ambicija Marseilla s PSG-jem se boriti za naslov prvaka, potem je vse jasno, toda igralcem bom moral predstaviti tudi morebitne pomanjkljivosti tekmeca, ne bi jih rad strašil. Vendar ne smemo obupati. Računam, da nas bodo Francozi bržčas podcenili, da bi jih lahko malce ’stresli’ s kakšnim golom, z nekaj sreče … Vse, ampak res vse bi se nam moralo ’poklopiti’, da bi morda lahko presenetili. Vsaj na eni tekmi," je povedal Simon Rožman.

Članki iz rubrike