franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
6 01.12.2016 10:26:16

Odločitev, ki ne preseneča: Marijan Pušnik podoživel ljubljansko zgodbo

Marijan Pušnik ni več trener splitskega Hajduka.

Ko je prišel, so bili sprva z njim vsi še kako navdušeni. Toda vsega pol leta kasneje se je stanje duha spremenilo do te mere, da je spet doživel enako usodo kot pred skorajda natanko 12 meseci v Ljubljani. Da, Marijan Pušnik je spet "dobil nogo", pri Hajduku so ga odpustili dan po sramotnem izpadu iz hrvaškega pokala. Na mestnem derbiju s Splitom je Hajduk vodil do sodnikovega podaljška, nato prejel gol in kasneje še enega v podaljških. Za slovo od pokala in za slovo Pušnika od kultnega Poljuda.


"Gospod Pušnik je profesionalno in strokovno opravil svoj posel, precej bolj kot o tem pričajo rezultati prve ekipe. Prispeval je veliko tudi k rezultatom druge ekipe, mladincev …" so se od Korošca poslovili v Splitu. Pušnik je bele vodi na 26 uradnih tekmah, zabeležil 16 zmag ter po pet remijev in porazov.

"Hvala vsem sodelavcem, celotnemu kolektivu, navijačem Hajduka in še posebej Torcidi. Pogodba je bila gosposko prekinjena, razhajamo se kot prijatelji, jaz pa bom za vedno ostal del te zgodbe in navijač Hajduka," je ob slovesu od prestolnice Dalmacije dejal nekdanji trener Olimpije, ki je torej spet na borzi dela. In to v trenutku, ko preživlja čisto pravo dramo. Njegov oče je namreč hudo zbolel, Slobodna Dalmacija je celo zapisala, da "se vsak trenutek čaka ...".

Članki iz rubrike