Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.11.2016 08:21:15
Deli članek:

Kjer je dim, je tudi...

Grega Wernig

Benjamin Verbič je ena izmed Dinamovih tarč za zimski prestopni rok. To ni več nobena skrivnost, kot nam je uspelo izvedeti, je bil kontakt vzpostavljen, tako da je stvar zdaj že dlje od zgolj golega interesa.

Verbičev menedžer je sicer Amir Ružnić, ki bedi tudi nad kariero Petra Stojanovića, zato je tudi tu mogoče iskati povezavo, ki bi lahko olajšala pot do dogovora. Jasno, Verbič ni želel dajati nobenih konkretnih izjav na to temo. »Ravno prebiram o tem na svetovnem spletu in vse, kar lahko rečem, je 'no, comment',« je skozi smeh včeraj dejal Verbič, pa smo poskusili še z druge strani. Torej če bi recimo obstajal interes, ali bi bil zainteresiran za prihod v Maksimir? »Haha, bomo videli pozimi, ne želim komentirati, in to je vse, kar bom rekel na to temo!«

Toda kot nam pravijo dolgoletne izkušnje in mali milijon podobnih pogovorov, lahko tudi iz tega, kar je povedal, sklepamo, da kjer je dim, je tudi ogenj. Navsezadnje smo pozneje dobili potrditev, da so se pogovori začeli, da igralec ne odbija možnosti prihoda, toda vse bo odvisno od Københavna. Danci so ti, ki odločajo o ceni, o morebitni odškodnini.