Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
18.11.2016 12:54:54
Deli članek:

Kdaj bo Nastja Čeh prenehal igrati nogomet?

Grega Wernig

Pred drugoligaši je zadnji jesenski krog, toda Ptujčani so zadnjo tekmo v prvem delu prvenstva vendarle že odigrali. Po predvidenem razporedu bi se moral v nedeljo na stadionu v najstarejšem slovenskem mestu zgoditi vroč lokalni obračun, ampak Zavrčani so pred časom sprejeli radikalen ukrep o izstopu iz lige, zato so Simon Sešlar in njegovi varovanci že na oddihu.

Nogometaši Drave so na dozdajšnjih petnajstih tekmah na drugoligaškem prizorišču petkrat zmagali, dvakrat igrali neodločeno in osemkrat izgubili, s sedemnajstimi osvojenimi točkami bodo prezimili na šestem mestu na lestvici. Je to v skladu s pričakovanji ali so v najstarejšem slovenskem mestu morda pričakovali več? "Z doseženim moramo biti zadovoljni, čeprav smo izgubili nekaj točk, ki bi jih po prikazanem na igrišču morali osvojiti. Zaslužili bi si jih, ampak tako pač je, tudi to je nogomet. V tem trenutku je najpomembnejše, da sledimo osnovnemu namenu – ostati v ligi. Izhodišče pred spomladanskim nadaljevanjem je kar ugodno," je odvrnil Nastja Čeh.

Čeprav pri 38 letih ni več rosno mlad, je Nastja Čeh še vedno nadvse pomemben člen ptujske zasedbe. Alfa in omega in zdi se, da bo tako tudi v prihodnje. "Do kdaj mislim vztrajati? Ne vem, o tem kaj dosti še nisem razmišljal. Na konec nisem pomislil. Še vedno imam voljo in čutim se sposobnega igrati na tej ravni. Dokler bo tako, naj ostane, kot je, toda največ energije vendarle porabim za delo v mlajših selekcijah. V največji meri sem se posvetil delu z mladimi, to je prioriteta, igranje je veselje," je dejal Nastja Čeh, ki je v reprezentančnem dresu odigral 46 tekem in dosegel 6 golov.

CELOTEN POGOVOR Z NEKDANJIM REPREZENTANTOM SI LAHKO PREBERETE SAMO V PETKOVI IZDAJI TISKANE EKIPE SN, KI SI JO LAHKO ZAGOTOVITE TUDI NA TRAFIKA24.SI!