Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.11.2016 12:11:54
Deli članek:

Potres v Hajduku. Kako se bo odzval Pušnik?

M24/Grega Wernig
Marijan Pušnik

Ljubljenec navijačev splitskega ponosa zavrnil podpis nove pogodbe.

Nogometaši Hajduka bodo hrvaško prvenstvo nadaljevali z domačo preizkušnjo proti Lokomotivi, ki bo na Poljudu gostovala v soboto. Edini cilj Dalmatincev je kakopak osvojiti vse tri točke, za napeto ozračje v klubu v pričakovanju pomembnega dvoboja pa je poskrbela informacija, da je ljubljenec navijačev Franck Ohandza zavrnil podpis nove pogodbe. Pravzaprav je sprožil pravi mali potres.

"Franck bi rad ostal, v Splitu mu je lepo in ima rad Hajduk in navijače. Toda želi tudi spoštovanje," pravi njegov nemški zastopnik kamerunskega napadalca Oliver Köenig.

Hajduk mu menda noče ponuditi več kot 100 tisoč evrov na sezono. Ni krivo pomanjkanja kakovosti, ampak so vodilni možje ocenili, da je tveganje zaradi poškodb preveliko, igralec in njegov menedžer zahtevata višji znesek. Ne pretirano, pa vendarle, za zdaj so pogovori pač na mrtvi točki, zanimivo pa je vprašanje, kakšen bo poslej status Francka Ohandze. Ga bo trener Marijan Pušnik po naročilu iz klubskih pisarn prisiljen pustiti na tribuni? Za zdaj bojda še ne, čeprav tudi drugačen scenarij ni izključen.