Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ju
ju
09.06.2016 13:04:50
Deli članek:

Starejši Struna zapušča Grčijo. V prihodnje skupaj z rojakom?

vszi

Srbski velikan se je ogrel za slovenskega reprezentanta.

Bo imel Gregor Balažic v prihodnje pri Partizanu spet soigralca iz Slovenije? V preteklosti mu je družbo v Beogradu delal Branko Ilić, v prihodnji sezoni bi lahko v črno-belem dresu srbskega velikana igral Andraž Struna. Slednji si od leta 2013 kruh služi v Grčiji, kjer igra za PAS Giannino, po poročanju srbskih medijev pa so se pogovori s Partizanom že začeli.

Vodi jih športni direktor Ivica Iliev, slednji v 27-letnem Pirančanu vidi idealno zamenjavo za Ivana Bandalovskega, ki menda odhaja, oziroma Miroslava Vulićevića, ki ima proste roke pri iskanju novega delodajalca. Starejši od obeh bratov Struna, ki je v preteklosti igral tudi za Koper in poljsko Cracovio, bo poleti delodajalca lahko zamenjal brez plačila odškodnine, saj mu bo pogodba s PAS Giannino v kratkem potekla.

Toda Partizan ima v bitki zanj tekmeca, kot je zapisal Mozzart Sport, naj bi imel Struna na mizi tudi ponudbo neimenovanega turškega kluba, ki mu menda nudi letno plačo v višini 300 tisoč evrov. S tem pa se Partizan glede na svoje ne ravno bleščeče finančno stanje bržčas ne more kosati …