oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Kako je danes videti kamp Paradiso?...

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

Iztok Lukner
Iztok Lukner
0 19.01.2016 11:25:07

Edini, ki še ni podaljšal: kakšna je prihodnost Matica Finka?

www.alesfevzer.com
Medtem ko Olimpija išče nove okrepitve, je vse bolj negotov status bočnega branilca Matica Finka.

Pred nadaljevanjem sezone so sodelovanje z Olimpijo podaljšali Nemanja Mitrović, Nik Kapun, Aleksander Šeliga, Darijan Matić, Aris Zarifović in Kenan Bajrić, zapustila sta jo Enis Đurković in Dejan Djermanović.

Med fanti, ki so bili jeseni pomemben del udarne enajsterice zeleno-belih, svojega nadaljnjega statusa tako nima rešenega samo Matic Fink. Petindvajsetletni Ljubljančan je član Olimpije štiri leta in pol – ob Aleksandru Šeligi in Antoniu Delamei Mlinarju ima najdaljši staž med zmaji. Klub mu je v podpis že ponudil novo pogodbo, a je za zdaj ostalo samo pri tem.



Nekaj podobnega se je dogajalo v zadnjem zimskem prestopnem roku, ko je sicer za eno leto podaljšal sodelovanje z zeleno-belimi. Iz dobro obveščenih virov smo izvedeli, da so takratni položaj budno spremljali tudi v Mariboru, športni direktor Zlatko Zahović naj bi bočnega branilca celo vabil v štajersko prestolnico, toda iz tega ni bilo nič.

Zdaj nam je na uho prišla informacija, da za Finka obstaja določeno zanimanje iz tujine, zato bi se utegnilo zgoditi, da bi igralec v zameno za (minimalno) odškodnino lahko predčasno zapustil zmajevo gnezdo. Če zdaj ne bo podaljšal sodelovanja, je jasno, da bo po koncu sezone lahko odšel kot prost igralec, mogoče pa je to tudi njegov namen in bo ponujena pogodba ostala nepodpisana ...

Članki iz rubrike