Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
31.12.2015 11:20:58
Deli članek:

Handanović se ni ustrašil velikega Ibrahimovića (video)

Reuters

Čeprav je Inter izgubil na prijateljski tekmi s PSG-jem, pa je poteza obračuna vseeno pripadla Samirju Handanoviću, ki je na spektakularen način ubranil močan strel Zlatana Ibrahimovića.

Kljub kratkemu ligaškemu premoru v Italiji in Franciji vodilni ekipi omenjenih prvenstev ne počivata. Inter iz Milana in pariški PSG sta se tako med seboj pomerila na prijateljskem obračunu v Dohi. Parižani so prevladovali večino obračuna in slavili z 1:0, znova pa se je izkazal slovenski vratar Samir Handanović.

Slednji je branil prvih 45 minut, v tem času pa postregel z nekaj izjemnimi obrambami, vključno s tisto iz 12. minute, ko je ustavil močan strel švedskega zvezdnika Zlatana Ibrahimovića. Nogometaš PSG-ja je sprožil močan strel z roba kazenskega prostora in ciljal v zgornji desni kot (nekdanjega) slovenskega reprezentančnega vratarja.

Večina je žogo verjetno videla že v golu, toda Handanović je pokazal, zakaj sodi v sam vrh vratarske smetane in s svojimi zavidljivimi sposobnostmi žogo odbil čez gol (na spodnjem videoposnetu od 1:15 dalje).