Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.12.2015 08:00:35
Deli članek:

Josip Iličić se sprašuje: Imate morda kaj proti meni?

Profimedia

Po treh zaporednih remijih je slovenski nogometaš Fiorentine Josip Iličić izrazil svoje nezadovoljstvo.

Za nogometaši italijanskega prvoligaša Fiorentine je serija treh tekem brez zmage. Vijoličasti so na vseh treh obračunih remizirali – dvakrat v prvenstvu, enkrat v ligi Europa. To je bilo dovolj, da so ostali brez prvega mesta na lestvici serie A. Kot zadnji je načrte klubu iz Toskane prekrižal Sassuolo, ki je pred svojimi navijači prišel do remija 1:1. Edini gol za goste je zabil Borja Valero, po tekmi pa je slovenski reprezentant Josip Iličić izrazil nezadovoljstvo nad sodnikom Davidejem Masso in nad sojenjem nasploh.

"Kar zadeva prekršek Acerbija, ne bi smelo biti dvomov – to je bila enajstmetrovka," je prepričan Kranjčan na začasnem delu na Apeninskem polotoku, ki je dodal: "To je že drugič, da mi sodniki niso dosodili enajstmetrovke. Ne vem, zakaj. Morda imajo kaj proti meni? Morda me ne marajo? Poskušam se tolažiti z mislijo, da sodnik tokrat pač ni videl, kaj se je zgodilo."

Nekdanji član Palerma se je dotaknil tudi treh zaporednih remijev: "Na tekmi s Sassuolom nas je predvsem v drugem polčasu zdelala utrujenost, nismo bili več tako živahni, kot na številnih tekmah poprej. Igrati na vsake tri dni je težko, toda ne smemo se obremenjevati s tem, kar je bilo. Moramo gledati le naprej in narediti vse za to, da bomo že na naslednji tekmi spet slavili." Fiorentino v naslednjem krogu serie A v nedeljo čaka domača tekma z Udinesejem.