stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 28.08.2015 11:18:47

Kampl v Leverkusnu: "Presrečen, ker je končno uspelo!"

Kevin Kampl je uradno postal novi nogometaš Bayerja iz Leverkusna. Podpisal je pogodbo do leta 2020.

Dvomov res ni več, Kevin Kampl se je uradno predstavil kot novi član Bayerja iz Leverkusna. Zdravniški pregled je opravil že včeraj, ko je izpustil tekmo Borussie iz Dortmund v kvalifikacijah za ligo Europa, danes pa so ga naši novinarski kolegi iz Bilda ujeli, kako se je s svojim športnim jeklenim konjičkom pripeljal na stadion BayArena, zapeljal v podzemno garažo in nato pot nadaljeval do klubskih prostorov, kjer je okoli 11. ure uradno podpisal pogodbo s svojim matičnim klubom. 

Kot poroča Bild, je prestop vreden 10 milijonov evrov, reprezentant Slovenije pa ne skriva zadovoljstva, ker bo spet igral za klub, pri katerem je tudi začel svojo kariero. "Presrečen sem, ker je končno uspelo. Zares pomembno je le to, da sem končno spet tukaj," je bil kratek, a vidno zadovoljen 24-letni nekdanji nogometaš Red Bulla iz Salzburga

kevin kampl
Bild

Kampl bo v Leverkusnu spet sodeloval z Rogerjem Schmidtom, strokovnjakom, s katerim sta uspešne rezultate nizala že v Mozartovem mestu. Schimdt je Kampla želel že v zimskem prestopnem roku, toda takrat je bitko zanj dobila Borussia. A prestop v Dortmund se je izkazal za napako, Kampl se nikakor ni uspel uveljaviti v črno-rumenem dresu. Zato slovo resnično ne preseneča, tudi navijači Borussie niso pretirano razočarani zaradi njegove selitve k Bayerju, s katerim je podpisal pogodbo do leta 2020.

Članki iz rubrike