pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Brigita Langerholc Njena.si

Brigita Langerholc se je z družino preselila na ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
0 27.08.2015 20:48:53

Za marsikoga je postavljen znesek previsok

Profimedia
Britanski mediji so razkrili enega od razlogov, zakaj je slovenski nogometaš Haris Vučkić tik pred iztekom poletnega prestopnega roka še vedno član Newcastle Uniteda.

Klubi in nogometaši odštevajo do konca poletnega prestopnega roka, med tistimi igralci, ki so v teh dneh še kako na trnih, je tudi Haris Vučkić. Pri Newcastle Unitedu so ga uvrstili na seznam nogometašev, ki so naprodaj, toda kljub temu, da se je to zgodilo že pred časom, je Slovenec še vedno član kluba s stadiona St James' Park. Zanimanje zanj naj bi bilo sicer precejšnje, toda pojavlja se težava – Newcastle United za Domžalčana zahteva vse prej kot drobiž.

Morda se vam postavljena cena v višini 450.000 funtov ne bo zdela veliko, toda treba je vedeti naslednje: Vučkić je pri Newcastle Unitedu v zadnjih letih odigral bore malo tekem, praktično edini svetlejši trenutek v njegovi pustolovščini pri srakah se je zgodil, ko je bil posojen Rangersom. Tam je res navduševal, a je igral le v drugi škotski ligi, ki je roko na srce po kvaliteti precej skromna.



Hkrati je vse prej kot zanemarljivo dejstvo, da ima Vučkić s članom premier lige pogodbo podpisano le še za eno leto. To med drugim pomeni, da bi se lahko že januarja 2016 s komerkoli dogovoril za brezplačen prestop v naslednjem poletju. Zato se kakopak številnim klubom zdi omenjen znesek previsok, to je tudi eden od razlogov, zakaj je Vučkić še vedno član črno-belih.

Kot poroča Daily Mail, so v zadnjih dneh zanimanje za 23-letnika pokazali tudi klubi iz Francije in Turčije, toda Vučkić naj bi se bolj nagibal k obstanku na Otoku. Pa čeprav bi moral zaradi tega oditi v nižjo ligo ...

Članki iz rubrike