nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

dm
dm
0 28.01.2015 19:01:43

S kom Oblak preživlja največ prostega časa?

vszi
Jan Oblak bo nocoj skupaj s svojimi soigralci na domačem Vicente Calderonu poskusil obrniti izid proti Barceloni in napredovati v polfinale španskega pokala.

22-letni slovenski reprezentant bo - kot je to zdaj že v navadi - znova dobil priložnost v španskem pokalu. Delo je do zdaj na tekmah proti Hospitaletu, dvakrat Real Madridu in Barceloni opravil odlično, zdaj pa ga čaka najtežja naloga do sedaj. 

Atletico Madrid bo namreč na domačem igrišču lovil zaostanek z 0:1, ki so si ga rdeče-beli pridelali na Nou Campu, Jan Oblak pa je pripravljen na trd boj 90 ali več minut. "Vse bomo pustili na zelenici. Igrali bomo proti odličnemu nasprotniku, toda pred našimi navijači mislim, da imamo dobre možnosti za napredovanje. Čaka nas zahtevna tekma, borili se bomo za vsako žogo do zadnjega sodnikovega žvižga. Želimo se izogniti izločitvi," je za špansko Marco dejal slovenski reprezentant. 

Škofjeločan je spregovoril tudi o svojem počutju v glavnem mestu Španije. "Tukaj sem že šest mesecev in govorim že malce špansko. Hvaležen sem vsem v klubu, soigralcem, trenerjem in klubskemu vodstvu, vsi so mi pomagali pri lažji adaptaciji. Srečen sem tukaj, Madrid sem že spoznal in gre za zares lepo mesto," je dejal. 

In s kom se največ druži? "Govorim hrvaško, tako da večino časa preživljam z Mariom Mandžukićem," je še pristavil Oblak. 

Članki iz rubrike