Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tp
tp
09.01.2015 18:11:17
Deli članek:

Omladič: Vedno sem si želel igrati v Nemčiji

FC Eintrach Braunschweig

Še do včeraj član ljubljanske Olimpije se je danes prvič predstavil v dresu nemškega drugoligaša Eintrachta iz Braunschweiga.

Že nekaj časa je bilo jasno, da petindvajsetletni Nik Omladič ne bo več dolgo član ljubljanske Olimpije, danes pa je postalo jasno, da se bo pridružil Eintrachtu in Braunschweina, ki je trenutno na četrtem mestu lestvice in ima kakopak veliko ambicij, da se prebijejo med nemško elito. Omladič se je že predstavil v dresu, ki ga je nekoč nosil Danilo Popivoda in doživel prijeten sprejem. "Na vsak način sem si želel oditi v tujino. Moja želja je bila, da bi zaigral v Nemčiji in Eintracht je bila najboljša možnost. Lepo je biti v Braunschweigu in naredil bom vse, da bi bila ekipa uspešna," je povedal novopečeni član na predstavitvi. 

"Veseli nas, da smo z Nikom dobili hitrega in vsestranskega igralca zvezne vrste, ki je nevaren za nasprotni gol. Njegova levica nam bo prišla prav tudi ob prekinitvah," je ob predstavitvi novega člana povedal športni direktor Marc Arnold. Omladič se bo navijačem prvič predstavil na dan slovenskega kulturnega praznika, 8. februarja, ko bo Eintracht gostil Kaiserslautern, omeniti pa velja tudi dejstvo, da se bo Eintracht Braunschweig 4. marca v nemškem pokalu v gosteh pomerili s slovitim Bayernom.