Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.01.2015 11:27:57
Deli članek:

Stojanović pripeljal Velikonjo

vszi

Etien Velikonja je zapustil Cardiff City, po novem se bo dokazoval v Belgiji. In to pri Slaviši Stojanoviću!

Nismo se zmotili, ko smo pred kratkim zapisali, da bo Etien Velikonja skoraj zagotovo zapustil vrste angleškega drugoligaša Cardiff Cityja. Zdaj se je to tudi uradno uresničilo, postal je namreč novi član Liersa. To torej pomeni, da bo primorski napadalec v prihodnje sodeloval z rojakoma, s klopi ga bosta vodila trener Slaviša Stojanović in njegov pomočnik Miloš Kostić.

Toda nekdanji nogometaš Gorice in Maribora pogodbeno še naprej ostaja vezan za Valižane, ti so ga namreč v Belgijo le posodilo. A glede na to, da nanj ne računajo več, ni izključeno, da bo poleti še podaljšal svoje bivanje pri Liersu. Toda to bo bržčas odvisno od tega, ali si bo Stojanovićeva četa priigrala obstanek med elito ali ne. Trenutno je v precejšnjih škripcih, Lierse namreč zaseda zadnje mesto na lestvici. Za Velikonjo je to druga posoda, odkar igra na Otoku, pred časom ga je Cardiff City začasno poslal tudi na Portugalsko, kjer je igral za Rio Ave.

Dodajmo, da je Stojanović ob Velikonji v Lierse pripeljal še Daniela Mojsova, branilca iz Makedonije, ki je z Belgijci podpisal polletno pogodbo. "Jugoslovanska" kolonija v Liersu se torej vztrajno povečuje.