Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

eč
0 02.12.2014 10:23:04

Napadli so ga lastni navijači

Profimedia
Josip Iličić se je očitno povsem zameril navijačem italijanskega prvoligaša Fiorentine.

Josip Iličić je v Firencah postal persona non grata, njegov spor z navijači lastnega kluba pa je v teh dneh dobil nove razsežnosti. Še nedolgo tega so ga navijači Fiorentine oboževali, toda nato se je vse postavilo na glavo. Po seriji slabših predstav so na tekmi z Napolijem žvižgali tudi slovenskemu nogometašu, Iličić pa jim je ob menjavi odgovoril z neprimerno gesto: položil je kazalec na usta in jim sporočil, naj bodo tiho. S tem je odprl fronto, ki še kar traja. Čeprav ga je uprava italijanskega prvoligaša "prisilila" v opravičilo, se strasti niso pomirile.


Glave so nato znova zavrele pretekli konec tedna, ko so se nogometaši Fiorentine vračali s Sardinije, kjer so s 4:0 premagali Cagliari. Do "kratkega stika" je prišlo na letališču, kjer si je Iličić skočil v lase z nekaj neznanci. Sprva se je zdelo, da je imel bližnje srečanje s pristaši Cagliarija, toda La Gazzetta dello Sport pravi, da se je dejansko zapletel v spor s pristaši lastnega kluba. Po javnosti za zdaj krožita dve verziji dogodka: prva pravi, da so Iličića napadli, ker ni želel predati svojega dresa, druga pa, da so ga obkolili opiti navijači Fiorentine in ga prosili za avtogram, toda ko je njihovo željo zavrnil, naj bi prišlo do ravsanja. K sreči se ni zgodilo nič hujšega, očividci so pravočasno posredovali.

Kakorkoli, vse bolj se zdi, da bo za Iličića dejansko najbolje, če bo januarja odšel drugam. Ne zgolj zaradi tega, ker pri Fiorentini po tistem spornem obnašanju ob menjavi ne igra več, tudi zaradi njegove lastne varnosti...

Članki iz rubrike