evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

liz
liz
0 30.10.2014 11:54:53

Čavušević s St. Gallnom v četrtfinalu (video)

vszi
Medtem ko so srbski klubi igrali tekme osmine finala pokala, sta se Partizan in OFK Beograd pomerila v prvenstvenem obračunu.

Iz pokala je izpadla Crvena zvezda, ki jo je izločil Rad, zato pa so bili rdeče-beli toliko bolj veseli novice o remiju v obračunu med Partizanom in OFK Beogradom.

Zaostali dvoboj sedmega kroga se je končal z izidom 1:1, Branko Ilić je v črno-belem dresu odigral celo srečanje. Z osvojeno točko se je Partizan na vrhu lestvice po točkah izenačil z Vojvodino, Crvena zvezda je z dvema točkama manj tretja.

Uspešnejši od obeh beograjskih velikanov je bil Voždovac, ki si je izboril napredovanje v četrtifnale pokala. Zmaji so gostovali pri drugoligašu Metalcu, v Gornjem Milanovcu se je redni del srečanja končal z izidom 0:0, po izvajanju enajstmetrovk pa so gostje slavili s 5:4. Davor Škerjanc je za goste odigral celo srečanje, enajstmetrovke pa ni izvajal.

davor skerjanc
fkvozdovac.rs

Nastop v četrtfinalu švicarskega pokala si je priigral St. Gallen, ki je bil pred sedem tisoč gledalci po podaljšku z 2:1 boljši od Thuna. Džengis Čavušević je za domačine igral od 73. minute.

V 10. krogu azerbajdžanskega prvenstva je FK Baku na svojem igrišču gostil Neftči. Gostje so bili boljši s 3:1. Pri domačih, ki so tako utrpeli šesti poraz v sezoni in na lestvici zasedajo predzadnje mesto, je vseh 90 minut odigral argentinski Slovenec Lucas Horvat. Njegovega soigralca Jureta Travnerja ni bilo v ekipi.

V Grčiji se igra skupinski del pokalnega tekmovanja. V skupini B sodeluje tudi PAS Giannina, ki je v drugem krogu remizirala na gostovanju pri PAOK-u. Bilo je 1:1, Andraž Struna pa ni dobil priložnosti za dokazovanje. Po dveh tekmah ima PAS Giannina štiri točke.

Pri naših vzhodnih sosedih so igrali tekme osmine finala madžarskega pokala. Debrecen je gostoval pri Pecsu in izgubil z 0:1. Rene Mihelič je za goste igral do 68. minute (igro je zapustil pet minut po zadetku domačinov), Daliborja Volaša pa ni bilo v kadru aktualnega prvaka.

V osmini finala poljskega pokala je najvišjo zmago vknjižila ekipa Piast Gliwice, ki je s 5:0 odpravila prvoligaškega znanca Bełchatow. Pri domačih tokrat ni bilo Saše Aleksandra Živca, zato pa je priložnost dobil nekdanji znanec s slovenskih nogometnih zelenic Konstantin Vassiljev. Estonski reprezentant ter nekdanji član Nafte in Kopra je v igro vstopil v 58. minuti.

stevanovic
Arsen Perić

V Rusiji so prav tako odigrali tekme osmine finala tamkajšnjega pokala. Moskovski Torpedo je gostoval pri slovitem mestnem tekmecu CSKA-ju. Domačini so bili boljši z 2:0, Dalibor Stevanović je za goste odigral ves drugi polčas.

Članki iz rubrike