Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
dm
dm
30.07.2014 11:05:14
Deli članek:

Slovenca v prvi postavi proti Unitedu

Reuters

V ZDA trenutno poteka zelo močan mednarodni prijateljski turnir, na katerem se meri osem evropskih velikanov. V skupini A igrajo Real Madrid, Roma, Manchester United in milanski Inter, pri katerem nastopata Samir Handanović in Rene Krhin.

Oba slovenska legionarja sta se na tekmi proti Manchester Unitedu znašla v prvi enajsterici Walterja Mazzarija. Rene Krhin je odigral prvi polčas proti rdečim vragom, Samir Handanović pa je na igrišču prebil 64 minut, potem pa ga je, podobno kot na prvi tekmi proti Real Madridu, zamenjal rezervni vratar Juan Pablo Carrizo

Rezultati so na takšnih prijateljskih tekmah seveda drugotnega pomena, saj trenerji predvsem uigravajo svoje ekipe in priložnost ponujajo praktično vsem igralcem, a vseeno je treba povedati, da se je tekma med angleškim in italijanskim velikanom končala z izidom 0:0, po enajstmetrovkah pa so slavili nogometaši Manchester Uniteda. 

Tudi na prvi tekmi proti Real Madridu so nogometaši Interja streljali enajstmetrovke, saj je bil končni izid 1:1, a za razliko od tekme proti Unitedu so italijanski nogometaši obračun proti španskemu velikanu dobili. 

V priloženem posnetku si lahko pogledate priložnosti in izvajanje enajstmetrovk (od 5:00 dalje).