ludivine-daoudi-rn Svet24.si

Kandidatko skrajne desnice ujeli z nacistično ...

ufo-cesta-vozilo Svet24.si

Foto: Na avtocesti so ustavili leteči krožnik

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. ...

damir crncec pl Reporter.si

Kdo bo novi minister za obrambo: Črnčec, Premk ...

matjaz kek Ekipa24.si

Kaj je želel povedati Matjaž Kek? Selektor z ...

jožef m Njena.si

Ljubezen na vasi: To so kandidatke Jožefa ...

nogometasi slovenija portugalska mm Ekipa24.si

Pozor! Sprememba ure sprejema za slovenske ...

nu
nu
1 28.06.2024 05:59:48

"S tem imenom si lahko samo veverica ali ...!" Elšnik z brutalnim odzivom na srbske žaljivke (foto)

Profimedia
Srbi očitno še vedno ne morejo preboleti izpada z evropskega prvenstva.

Če kdo, potem so srbski nogometaši in navijači pred začetkom evropskega prvenstva optimistično napovedovali razcvet njihove izbrane vrste, ki je kazala dobre predstave na pripravljalnih tekmah. A te so nekaj povsem drugega, njihova realnost pa je izpad že po skupinskem delu Eura, medtem ko bo Slovenija, ki so jo mnogi tako podcenjevali, igrala v osmini finala. 

Na družbenih omrežjih so se številni norčevali iz Slovencev. Še pred začetkom evropskega prvenstva je eden od srbskih uporabnikov omrežja X z imenom Aleksandar Vukičević zapisal: "Če nas premaga človek, ki mu je ime Timi Max Elšnik, morda ta šport ni za nas. S tem imenom si lahko samo veverica v risanki ali na embalaži namaza Cipiripi," je zapisal o Elšniku. S tem je imel v mislih srbsko različico nam bolje znane 'viki kreme'. Po koncu skupinskega dela pa se mu je oglasil tudi Elšnik. In to na izjemen način.

Elšnik je na vrečko nam dobro znanih kosmičev montiral svoje ime in namesto zajčje nalepil svojo glavo. Zraven je dodal simbol roke, ki maha v slovo in letala s čimer je seveda namignil, da so Srbi že šli domov. "Še ena mini zmaga za Elšnika, ki je bil na terenu eden od najboljših slovenskih nogometašev," so med drugim zapisali srbski mediji. 

Članki iz rubrike