joe biden Svet24.si

Biden naj bi razmišljal o umiku, če mu ...

živila, trgovina Svet24.si

Kupci prisegajo na nizko ceno bolj kot na ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

1717959349-dsc02720-1717959247314 (1) Reporter.si

Mesarsko klanje v SLS: kako je Petru Gregorčiču ...

kek jankovic Ekipa24.si

Epsko! Ljubljanski župan sprejel nogometno ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

slovenija hrvaska 3 Ekipa24.si

Oglasil se je tudi zelo kritizirani selektor ...

nu
nu
1 27.06.2024 11:48:04

Noro! Timi Max Elšnik razkril, kaj mu je po tekmi naredil prvi zvezdnik Anglije, Jude Bellingham: "Ko smo bili z družinami, me je ..."

Timi Max Elšnik je angleškim medijem razkril zanimivo anekdoto s prvim zvezdnikom angleške reprezentance, Judom Bellinghamom.

Slovenski reprezentančni vezist Timi Max Elšnik je po tekmi z Anglijo spregovoril za angleški TalkSport, kjer je razkril zelo zanimivo anekdoto z Judom Bellinhamom. S prvim zvezdnikom Anglije se je namreč že med polčasom dogovoril, da si bosta izmenjala drese in član madridskega Reala se je strinjal s tem. Po tekmi pa se je Elšnik veselil z navijači, zato si je z Bellinghamom dres zamenjal nekdo drug iz slovenske izbrane vrste, Elšnik pa je počakal Stonesa in si z njim izmenjal dres.

"Ko pa smo bili na tribuni z družinami, me je eden od analitikov presenetil, saj je rekel, da ima dres zame. Vprašal sem ga čigav in je rekel, da Bellinghamov. Spomnil se je, kar je obljubil, pa sem že mislil, da ne bo nič iz vsega skupaj. Res lepa gesta, da ni pozabil na majhnega Timija iz Slovenije," je delil Elšnik.

Članki iz rubrike