dlake v grlu Svet24.si

Avstrijcu so v grlu rasle 5-centimetrske dlake

tanja žagar Svet24.si

Tanja Žagar ima raka dojke. »Če je to cena za ...

darko horvat Necenzurirano

Vrnitev največjega slovenskega tajkuna: v Izraelu...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Skrivnost drugega polčasa: vlada Roberta Goloba s...

slovenija anglija pm Ekipa24.si

Nam zavidajo? Hrvati že na dopustu, tako pa ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

slovenija navijača Ekipa24.si

Uf, s kakšnim napevom so slovenski navijači med ...

Ekipa SN
Ekipa SN
0 19.06.2024 10:37:20

Ali bodo Srbi podcenjevali Slovenijo? Nekdanji selektor z zelo zanimivim razkritjem: "Glede na informacije, ki jih imam ..."

Jurij Kodrun
V četrtek ob 15. uri se bosta v Münchnu pomerila Srbija in Slovenija.

Pred tekmo je za tiskano izdajo Ekipe SN spregovoril tudi Slaviša Stojanović, nekdanji slovenski selektor, ki je v tej vlogi leta 2012 neuspešno nasledil Matjaža Keka, ima izkušnje tudi s srbskim nogometom, saj se je s Crveno zvezdo veselil naslova državnega prvaka. Jutri pričakuje borbeno srečanje, na katerem se tehtnica lahko nagne na eno ali drugo stran.

Med drugim je odgovoril tudi na vprašanje, ali bi se lahko zgodilo, da bi Srbi podcenjevali varovance Matjaža Keka: "Glede na informacije, ki jih imam iz Srbije, absolutno ne bo prišlo do podcenjevanja in o čemerkoli v tej smeri je nesmiselno razmišljati. Ne vem, koliko se bodo na igri Srbije odrazila notranja trenja, ki jih trenutno imajo, podcenjevanja pa zagotovo ne bo. Zavedajo se kakovosti slovenske reprezentance, katere zgodbo so začeli resno jemati že po zmagi nad Portugalsko. V preteklosti sta obe reprezentanci na medsebojnih tekmah le enkrat zmagali, vse ostalo je bilo neodločeno. Medsebojne tekme so vedno težke in izenačene,« takšno pričakuje tudi jutri. Ob tem dodaja, da so možni prav vsi scenariji: »Vse bo odvisno od dnevne forme. Igra se ob treh popoldne, ko bo vroče, kar se bo gotovo poznalo. Odloči lahko napaka enega od igralcev, tudi sodnika, ki vse lahko obrne na glavo. Gotovo bodo vmes tudi provokacije. Tisti, ki bo temu manj podlegel, bo bližje uspehu. Vložek je velik, tako da se obojim izplača igrati na zmago, ki bi vsaj Sloveniji prinesla napredovanje."

Članki iz rubrike