Arian Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo ...

mark rutte Svet24.si

Izbrali so novega šefa Nata

1719350996-mm2-7994-1719350948316 Necenzurirano

Noč, ko smo postali veliki #komentar

tek upravna enota1 Reporter.si

Grozljivo poniževanje državljanov: olimpijski ...

slovenija 2 Ekipa24.si

Sijajno! Prizor zažgal splet, reakcija Slovencev ...

Kaj nam je želela sporočiti? Odkrito.si

Nova teorija zarote! Kate nam želi sporočiti, da...

matjaz kek slovenija pm Ekipa24.si

Matjaž Kek je po uvrstitvi v osmino finala poslal...

nu
nu
0 17.06.2024 08:43:49

Je v srbskem taboru prišlo do spora že po prvi tekmi? Besede velikega zvezdnika so močno šokirale tudi selektorja

Profimedia
Po porazu z Anglijo je bilo v srbskem taboru kar nekaj slabe volje.

Na drugi tekmi slovenske skupine C so Angleži z golom njihovega čudežnega dečka Juda Bellinghama premagali Srbijo. Po tem, ko so v prvem polčasu prevladovali predvsem varovanci Garetha Southgata, pa so izbranci srbskega selektorja Dragana Stojkovića v drugem polčasu zaigrali veliko bolj odločno, a pravih priložnosti za zadetek si niso priigrali. Njihova premoč je bila jalova, tudi "sveža kri" s klopi - v 60. minuti sta vstopila napadalca Dušan Tadić in Luka Jović - ni prinesla želenega zasuka.


Prav vstop Tadića v drugem polčasu pa je poskrbel za nemalo nejevolje v srbskem taboru. Tadić je po tekmi brez ovinkarjenja kritiziral potezo srbskega selektorja, da ga pusti na klopi: "Težko sem sprejel odločitev, da ne igram od začetka. Brez lažne skromnosti: mislim, da sem najboljši nogometaš te reprezentance, vodja. Toda če se je selektor odločil, da igram le 30 minut, to spoštujem. Toda lahko bi naredil več, če bi igral vseh 90 minut," je povedal Tadić, na njegove besede pa se je odzval tudi selektor.

"Ni dobro, če je to rekel. to je bila moja odločitev zaradi taktičnih razlogov, želel sem ga imeti na igrišču s svežimi nogami v drugem polčasu. Bilo je le taktično, nič drugega," je povedal Stojković, ki ni želel dlje polemizirati o tem.

Članki iz rubrike