blagajna, denar, kraja Svet24.si

V centru Ljubljane sta otroka učila tatinske ...

melone Svet24.si

Dišeča melona za hidracijo telesa in zaščito ...

grad-poženik Necenzurirano

Bi kupili grad? Prodaja se tudi zaradi bivšega ...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Redek prizor: Robert in Tina, Janez in Urška so ...

nogomet slovenija - srbija Ekipa24.si

Dan D za Slovence! V Kölnu obračun z Anglijo za ...

aleš-valič Njena.si

Aleš Valič o odnosu z ženo, vnukih in svojem ...

koln nogomet siddharta euro 24 mm Ekipa24.si

Kakšna norišnica! Nepozabni prizori s koncerta ...

nu
nu
3 16.06.2024 20:22:35

Takšnega selektorja pa še ne: Nasmejani Kek svojim 'modelom' in navijačem poslal noro sporočilo!

Martin Metelko
Matjaž Kek kar ni mogel prehvaliti svojih varovancev.

Slovenija je na svoji prvi tekmi na evropskem prvenstvu v Stuttgartu remizirala z Dansko. Danci so sicer silovito začeli, si priigrali kar nekaj priložnosti in povedli, v drugem polčasu pa je končni izid 1:1 postavil Erik Janža.

Slovenci so bili v drugem polčasu precej boljši nasprotnik, niso se ustrašili favoriziranega tekmeca, veselja pa ni skrival niti po navadi zadržani slovenski selektor Matjaž Kek.



"Čestitke fantom. Nismo bili v vseh situacijah najboljši. Videti je bilo, da so bili nekateri malo preveč impresionirani nad vzdušjem na stadionu. Že v prvem polčasu smo imeli situacije, ki bi jih morali realizirati, ta odbitek Erika Janže pa nas je nagradil za vse, kar so fantje dali na igrišču. Res jim čestitam.
Pa še nekaj, če koga, potem spoštujem vsakega, ki je danes prišel iz Slovenije in je navijal za Slovenijo. Fantastična atmosfera, fantom pa res čestitke. Odigrali so pošteno tekmo proti dobremu nasprotniku, ampak mislim, da smo si zaslužili tole točko.
To so posebni modeli. To je nekaj, kar je težko nadzorovati. Emocije včasih delajo v eno včasih v drugo stran. Namesto, da bi se po prejetem zadetku povlekli nazaj, so še naprej pritiskali in dosegli zadetek. Res jim čestitam za ta karakter, pomagala pa je tudi energija s tribun. To je bila dobra tekma, to je pravo evropsko prvenstvo," je v pogovoru za televizijo Slovenija povedal Kek.

Značke: kek, danska, euro, slovenija

Članki iz rubrike