blagajna, denar, kraja Svet24.si

V centru Ljubljane sta otroka učila tatinske ...

melone Svet24.si

Dišeča melona za hidracijo telesa in zaščito ...

grad-poženik Necenzurirano

Bi kupili grad? Prodaja se tudi zaradi bivšega ...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Redek prizor: Robert in Tina, Janez in Urška so ...

nogomet slovenija - srbija Ekipa24.si

Dan D za Slovence! V Kölnu obračun z Anglijo za ...

aleš-valič Njena.si

Aleš Valič o odnosu z ženo, vnukih in svojem ...

slovenija navijaci Ekipa24.si

Vroče kalkulacije! Kaj se mora zgoditi, da ...

nu
nu
21 16.06.2024 09:38:33

Legendarni slovenski nogometaš bi s to postavo presenetil Dance! Keku je predlagal, da bi ...

Martin Metelko
Pred prvo tekmo slovenske reprezentance je tudi nekaj ugibanja o tem, s kakšno postavo bo proti Danski začel Matjaž Kek.

Okrog 17. ure bo znana prva postava Slovenije za tekmo z Dansko, s katero se je v kvalifikacijah že dvakrat srečala in jo zato tudi zelo dobro pozna. Glede na pretekle izkušnje je težko pričakovati, da bi selektor Matjaž Kek kaj preveč eksperimentiral, tudi kolegi iz tiskane izdaje Ekipe SN so napovedali, da bi utegnili tekmo začeli: Jan Oblak, Žan Karničnik, Jaka Bijol, David Brekalo, Erik Janža, Petar Stojanović, Timi Max Elšnik, Adam Gnezda Čerin, Jan Mlakar, Andraž Šporar in Benjamin Šeško.

branko zupan
MPA

Legendarni slovenski nogometaš Branko Zupan pa ima za Keka nekoliko drugačno idejo: "Menim, da so možnosti Slovenije zelo velike, tudi glede na to, da ima z Danci izkušnje že iz kvalifikacij. V veliki meri bo marsikaj odvisno od selektorja in celotnega strokovnega vodstva, kako bodo postavili igro in igralce, tudi glede na stanje poškodovanih in trenutno formo posameznikov. Dance bi bilo dobro presenetiti s kreativno zadevo, predvsem v napadu. Ideja, ki se morda komu zdi malce nora, je, da bi veljalo poizkusiti s Šeškom, Šporarjem in Iličićem skupaj v napadu, z namenom, da bi Dance in njihovega selektorja s tem presenetili. Če bomo z njimi igrali le po nekem stereotipu, bo težko, saj so zelo močna ekipa."

Članki iz rubrike