elektrika x Svet24.si

Slovenija z najdražjo elektriko v Evropi?

Ariana Grande Svet24.si

Ariana Grande spregovorila o nasilju na ...

zala tomašič Necenzurirano

Kaj so vam mediji zamolčali o Zali Tomašič

logar irgl pl Reporter.si

Mora Janša Logarja dobesedno vreči iz SDS, da bo...

matjaz kek mm Ekipa24.si

Razmišljanje slovenskega selektorja, ki se bo ...

Marylin ni mogla brez čudežnih injekcij, ki so delovale tudi na njeno psiho Odkrito.si

Vse je bilo v njegovih rokah ... Tudi ona

slovenija 3 Ekipa24.si

V stilu! Slovenski nogometaši so navdušili s ...

nu
nu
17 10.06.2024 19:28:58

Slovenci jutri v Wuppertal! Pa bodo na letalu tudi Verbič, Stojanović in Blažič?

Slovenski nogometaši jutri popoldne odhajajo v Nemčijo, selektor Matjaž Kek pa v izdihljajih pripravljalnega obdobja na domačih tleh pozorno spremlja zdravstveno stanje Benjamina Verbiča, Mihe Blažiča in Petra Stojanovića.

Pred odhodom v Wuppertal, kjer bo za čas evropskega prvenstva slovenska baza, je najpomembnejše vprašanje, ki si ga zastavljajo člani strokovnega vodstva s Kekom na čelu, ali bodo trije pomembni členi, ki jih muči poškodba, vendarle pripravljeni za napore na Euru. Selektor je po sobotni tekmi z Bolgarijo javnosti zaupal, da razmišlja tudi o črnem scenariju ali rezervnem načrtu, po katerem bi katerega od njih pustil doma in s seboj vzel enega od že prekrižanih nogometašev. Na evropskem prvenstvu pač želi imeti stoodstotno pripravljene vojščake, časa za rehabilitacijo pa v Nemčijo kakopak ne bo na pretek.

A kot vse kaže, glede na prizore med današnjo vadbo, vsem trem vprašljivim dobro kaže, saj so vsi oddelali zahtevne vaje. Ali to pomeni, da dvomov v selektorjevi glavi ni več? Ni rečeno. Je pa slika gotovo boljša kot pred dnevi.Jutri bodo fantje še enkrat trenirali na Brdu, po kosilu pa bodo njihove misli že usmerjene proti Nemčiji. Sledila bo kratka pot do brniškega letališča, ob 17. uri let do Düsseldorfa, potem pa še avtobusni prevoz do 40 kilometrov oddaljenega Wuppertala.

Slovenijo prva tekma na Euru čaka v nedeljo, ko se bodo v Stuttgartu (ob 18. uri) pomerili z Dansko.

Članki iz rubrike