asteroid Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega ...

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

trump biden soočenje Necenzurirano

Ko politično areno zasuješ z blatom, v njej ...

IMG_6225 Reporter.si

Slovenec je lahko le nemočno besnel ob ...

doncic slovenija Ekipa24.si

Kraljevsko! Dončić ne skriva navdušenja, ...

marjetka in rudi.pg Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marjetka in Rudi še bolj ...

stojanovic ronaldo slovenija portugalska Ekipa24.si

Padajo rekordi! Česa takšnega še ne, na liniji ...

nu
nu
6 09.06.2024 18:06:07

Velik športnik, velik človek! Poglejte, za kaj je Josip Iličić izkoristil zadnji prost dan pred Eurom!

Luka Vovk
Slovensko nogometno reprezentanco čez natanko teden dni čaka prva tekma na evropskem prvenstvu v Nemčiji. Kekova četa bo proti bazi v Wuppertalu odpotovala v torek, že v ponedeljek pa se začenja sklepna faza priprav na veliko tekmovanje.

Selektor je svojim varovancem v nedeljo privoščil še zadnji prost dan pred začetkom Eura. »Vedno pravim, da je lahko prost dan pomembnejši od kakšnega dodatnega treninga. Spet se vračamo k psihični pripravljenosti, k temu, da bo glava na pravem mestu. Verjamem, da ga znamo vsi izkoristiti na svoj način in da bodo fantje ta dan izkoristili, da se sprostijo in uživajo v družbi svojih najljubših. Od ponedeljka naprej bomo spet skupaj in upam, da to naše druženje ne bo trajalo le do 26. junija, temveč še dlje,« je po sobotnem obračunu z Bolgarijo razlagal slovenski kapetan Jan Oblak.

Josip Iličić je tako del svojega prostega dne namenil tudi obisku mladih nogometašev Brinja Grosuplja. »Da resnično sodi med največje slovenske nogometaše, ne le po znanju in nogometnih dosežkih, temveč tudi po srcu, je še enkrat več pokazal slovenski nogometni reprezentant Josip Iličić - Jojo, ki si je v dnevu premora pred odhodom na Euro 2024 vzel čas in z obiskom razveselil mlade nogometaše Nogometnega kluba Brinje Grosuplje. Mladi nogometaši so pozorno prisluhnili njegovim besedam. Prav njegova športna pot jim je lahko vzor in dokaz, kaj je z voljo, vztrajnostjo in delom mogoče doseči,« so zapisali na uradni strani grosupeljskega kluba.

Članki iz rubrike