stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Ekipa SN
Ekipa SN
7 25.03.2024 09:13:14

Razkrivamo! Kdaj in s katerim letalom v Slovenijo prihaja Cristiano Ronaldo? In kje bo spala portugalska reprezentanca?

Profimedia
Bi ga radi videli čim bolj od blizu? Sanjate o fotografiji ali avtogramu enega in edinega Cristiana Ronalda? Bi radi zgolj doživeli ozračje in vsaj približno bili del tega, kar se bo poleg jutrišnje tekme dogajalo v približno 30 urah, kolikor jih bo portugalska odprava preživela v Sloveniji? Morda vam lahko pomagamo, zagotovo pa vam lahko kaj razkrijemo.

Recimo za začetek nekaj, kar bi težko uganili. Če ne spadate ravno med največje navdušence nad letali in njihovim opazovanjem, bi bržčas nekajkrat ustrelili v prazno, če bi vam postavili vprašanje, v kateri evropski državi se lahko pohvalijo z najbolj luksuzno floto zasebnih, za potrebe VIP-skupin najvišjega standarda najbolje predelanih in prilagojenih potniških letal. Odgovor je Litva (presenečeni, kajne?), tam domuje letalska družba KlasJet, ki si pravi družba z najbolj ekskluzivnim naborom jeklenih ptic z najvišjo ravnjo luksuzne storitve za najbolj izbrane potnike. Načeloma jim to priznavajo tudi konkurenca in strokovnjaki na tem področju, predvsem pa jim to priznava zaupanje njenih strank – že nekaj let tudi zvezdniške portugalske reprezentance na čelu z Ronaldom. Tudi njegovo zadovoljstvo s storitvijo igra ključno vlogo pri tem, da Portugalci zelo pogosto uporabljajo to družbo, ki med drugim zagotavlja najvišjo mogočo mero zasebnosti in diskretnosti. In tako bodo z njo tudi pripotovali na ljubljansko letališče ter odpotovali z njega. Prihod iz Lizbone je s številko leta KLJ0382 – njegovo (ne)točnost lahko spremljate na spletni strani letališča ali na kateri od specializiranih tujih strani – predviden za današnjih 18.30, pri čemer Portugalci v Ljubljani ne bodo trenirali.

596-3-letalo pm
Profimedia

Selektor Roberto Martinez in predvidoma eden od igralcev (ni še znano, kdo) se bosta odpravila v Stožice in imela ob 19.30 tiskovno konferenco, medtem ko bodo ostali odšli v hotel, kjer se jim bosta pozneje pridružila. Še to in toliko: portugalska reprezentanca bo po naših informacijah spala v središču Ljubljane, ne kje bliže stadionu, več od tega pa vam po nepisanem kodeksu ne moremo povedati, tudi če bi želeli. Ne vemo pa, kako se bo ob vsem tem gibal najdragocenejši potnik na posebej zanj predelanem boeingu 737. No, najdragocenejši vsaj po kriteriju bogastva, ustvarjenega imperija, neštetih (več kot katerakoli javna osebnost na svetu) sledilcev in vrednosti blagovne znamke, če je že strogo nogometna tržna vrednost številnih mlajših portugalskih igralcev višja. Težko je reči, ali bo Ronaldo deležen prevoza neposredno s pristajalne steze in kakšen bo režim okoli hotela oziroma ali bo z 39-letnim globalnim mega zvezdnikom kjerkoli mogoče priti v vsaj približen stik. Če želite uresničiti svoje ali sanje svojih otrok, boste morali z nekaj domišljije in spretnosti preveriti sami.

Članki iz rubrike