stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Ekipa SN / nu
Ekipa SN / nu
6 25.03.2024 08:51:45

Šporar brez zadržkov o menjavi dresa z Ronaldom! Kdo ga bo dobil? Naj se razplete tako ...

Povsem uradno je bil še vedno član njegovega Sportinga, ko mu je prekrižal načrte na Otoku. Andraž Šporar je kot posojeni nogometaš v Middlesbroughu na lastni koži izkusil, kako je ugnati Cristiana Ronalda. Pred torkovim spektaklom o prvem zvezdniku Portugalske govori z velikim spoštovanjem, a ne zanika, da bi z velikim veseljem (znova) spremljal, kako Cristiano jezno odvihra v svojo garderobo. To bi bilo idealno sporočilo tekmecem Slovenije na Euru, je prepričan napadalec Panathinaikosa.

Med vsemi odgovori na vprašanje, kakšen bo v slovenski reprezentanci dogovor glede potencialne zamenjave dresa s superzvezdniškim obiskovalcem Stožic, je tisti, s katerim je na nedeljskem druženju z novinarji postregel Andraž Šporar, najbolj izstopal. In če smo lahko nekoliko pristranski – bil nam je tudi najbolj všeč. "Kdo dobi njegov dres? Dobro bi bilo, da najprej zmagamo. Glede na to, da sem ga enkrat že izločil v pokalu FA, slutim, da bo v tem primeru najbrž šel naravnost v garderobo in ne bo želel menjati dresa z nikomer. Naj se razplete tako," je bil ravno prav hudomušen, samozavesten in odločen 30-letni Ljubljančan.

Zgodilo se je pred dobrima dvema letoma, ko je Manchester United pred dobrimi 70 tisoč gledalci v četrtem krogu pokala FA gostil drugoligaški Middlesbrough. Andraž Šporar je obračun začel v prvi minuti, na drugi strani pa je Ralf Rangnick v udarno enajsterico uvrstil kar tri Portugalce. To so bili Bruno Fernandes, Diogo Dalot in Cristiano Ronaldo. Prvi je s svojimi reprezentančnimi obveznostmi v marcu že zaključil, druga dva danes popoldne prihajata v slovensko prestolnico, kjer bosta jutri – po vsej verjetnosti znova v udarni enajsterici – odigrala obračun s četo Matjaža Keka.



Fernandes, Dalot in Ronaldo tistega dvoboja s Šporarjem nimajo v lepem spominu ...

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V PONEDELJKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike