baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

katarina braniselj Lady

Pobegnil s kraja nesreče

Marine Le Pen Necenzurirano

Populistična desnica nima rešitev, ker jih ni ...

matjaz han pl Reporter.si

Od političnih floskul se ne da živeti, je ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Aleksander Čeferin, Princ William Njena.si

S tem znanim Slovencem je bil na tribunah ujet ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

ro
ro
0 19.09.2023 11:29:14

Presenečenje - iz Nemčije na sončno stran Alp! Ni Benjamin Šeško, ni Kevin Kampl, a je kljub temu slovenski reprezentant iz Leipziga

alesfevzer.com
Predstavil se bo na tekmi proti Franciji.

Ni Benjamin Šeško in ni Kevin Kampl, toda Slovenija ima v Leipzigu kljub temu še enega reprezentanta. Kadetska (U-17) izbrana vrsta bo danes in v četrtek v gosteh odigrala prijateljski preizkušnji z vrstniki Francije, na seznamu selektorja Aleksandra Radosavljevića za dvoboja v francoski reprezentančni bazi v Clairefontaineju pa se je presenetljivo znašlo novo ime. To je v Berlinu rojeni vezist Noah Weissbach, ki je bil doslej član nemške reprezentance U-16, a ima tudi slovenske korenine in potni list, kar so ogledniki NZS izkoristili in ga privabili v Slovenijo.

Kako se bo zgodba razvijala naprej, bo pokazal čas, toda že reprezentančni status mladeniča razkriva, da gre za obetavnega igralca. Prav tako kot seveda podatek, da je poleti prestopil k Leipzigu, pred tem pa je bil član mladinskega pogona Cottbusa.
Poleg njega bodo slovenske barve branili še Žan Petrovič (Maribor), Žan Meško (Maribor), Niko Osterc (Maribor), Nejc Viher (Maribor), Nejc Antonič (Maribor), Nik Podlesnik (Maribor), Timothy Dassena Ček (Celje), Mateo Aćimović (Olimpija), Žiga Pečjak (Olimpija), Svit Hočevar (Olimpija), Dominik Drobnič (Parma), Tais Šabotić (Bravo), Arman Durmiši (Koper), Anej Koroša (Domžale), Benjamin Matičič (Domžale), Mark Kerin (Dinamo Zagreb), Sven Šunta (Dinamo Zagreb), Alin Kumer Čelik (Mura), Jan Jurgec (Roma), Tai Žnuderl (Braga) in David Pejičić (Udinese).

weissbach

Članki iz rubrike