zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 08.09.2023 07:39:47

Kek po visoki zmagi Slovenije okrcal varovance in spregovoril o ideji, ki so jo sprejeli Slovenci

Martin Metelko
Slovenski nogometaši so po pričakovanjih in želja odpravili Severno Irsko. Navijači so bili zadovoljni, slovenski selektor Matjaž Kek pa ...

Slovenska izbrana vrsta je na peti tekmi v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo prišla do tretje zmage, v domačih Stožicah pa je dodobra napolnila mrežo Severne Irske. V oči sicer bodeta tudi dva zadetka v slovenski mreži, s čimer se večina slovenskih navijačev sicer ne obremenjuje, kar pa ne velja za slovenskega selektorja.

"Vesel in zadovoljen sem, da smo dobili to tekmo, mislim, da je bilo popolnoma zasluženo. Sama postavitev in ideja je bila, da obremenimo njihovo zadnjo linijo, tudi s tveganjem napak v sredini. Razigranost spredaj je zasenčilo kakšno zamujanje zadaj, a to je bilo popolnoma zavestno. Zelo sem zadovoljen, seveda pa se nogomet igra v obe smeri, nekatere reakcije zadaj bi morale biti boljše. A imamo super kakovost v napadu, kar je treba izkoristiti. Tekma je bila spektakularna za gledalce, za nas trenerje malo manj. Vesel pa sem, da so igralci sprejeli idejo, da poskušamo z več tveganja," je bil po tekmi odkrit Matjaž Kek.

Članki iz rubrike