stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 10.01.2023 12:40:18

Šokantne obtožbe: Predsednik francoske zveze užalil Zidana, njo pa vabil v posteljo in jo prestrašil!

Profimedia
Predsednik francoske nogometne zveze je dregnil v osje gnezdo.

Noel Le Graet je že od leta 2011 predsednik francoske nogometne zveze, s svojo izjavo minuli konec tedna pa si je naredil medvedjo uslugo.


Ko je bilo govora o podaljšanju pogodbe z aktualnim francoskim selektorjem Didierjem Deshampsom, so ga prosili za komentar o Zinedinu Zidanu, ki je bil resen kandidat za novega selektorja. Le Graet je dejal, da slovitemu rojaku ne bi niti dvignil telefona, s tem pa pokazal nespoštovanje do legendarnega Francoza in razjezil številne. Na koncu se je moral opravičiti, kar pa ni bilo dovolj, da bi pomiril strasti. Še več, oglasila se je ena najvplivnejših žensk v svetu nogometa, Sonia Souid se ni prav nič zadrževala. S svetom je delila izkušnjo, ki jo je imela z 81-letnim francoskim nogometnim funkcionarjem, in osupnila.

"Ko sem bila na službenem obisku, mi je jasno dejal, da si me želi videti v njegovi postelji. Je precej direkten," je za francoske medije dejala uspešna nogometna agentka, ki se pri tem ni ustavila. Pojasnila je, da bi se tega dne morali dobiti skupaj z vodjo ženskega nogometa, ki pa je ni bilo. Na mizi sta bila zgolj dva kozarca šampanjca, a se svojega ni dotaknila. Ni si upala, ker je slišala že veliko zgodb o različnih substancah, ki jih dodajo alkoholnim ali nealkoholnim pijačam. Takrat se je izgovorila, da jo čaka zaročenec in zapustila stanovanje, Le Graet pa se ni ustavil in ji še naprej pošiljal sporočila. "Ne boji se nikogar in ničesar. Misli, da je nedotakljiv. Verjetno tudi je," je zaključila Sonia.

Značke: sonia, graet

Članki iz rubrike