jansa logar predsedniske volitve Svet24.si

Kako je poraz prenesel Janez Janša?

rentgen, repek, novorojenčica Svet24.si

Novorojenčica takoj po rojstvu šokirala zdravnike

Janez Janša Necenzurirano

Veliki poraženec #komentar

jansa logar pl Reporter.si

Razkrito ozadje Logarjeve kandidature: Janša ...

navas kostarika japonska Ekipa24.si

Japonci senzacionalno zrušili Nemce, zdaj pa tale...

meghan 2 profi Odkrito.si

Zakaj želi Harry narediti to?!

zapor 22 pm Ekipa24.si

Drama srbskega novinarja v Katarju! Namesto na ...

nu
nu
0 25.11.2022 11:09:27

Brazilski kapetan ostro nad srbskega selektorja: "Upam, da bo naslednjič..."

Profimedia
Brazilski kapetan se je odzval na opazko Piksija Stojkovića.

Brazilija je v prvem krogu svetovnega prvenstva zlahka premagala Srbijo z 2:0. Nogometaši Srbije so bili proti prvemu favoritu tekmovanja v povsem podrejenem položaju, ostali so brez strela na gol, po tekmi pa se je kapetan Brazilije Thiago Silva obregnil ob selektorja Srbije Dragana Stojkovića.


Stojković se je namreč pred tekmo pošalil na račun Brazilije. "Igrali bodo s štirimi napadalci? Torej sploh imajo branilce?" A ta šala ni ravno nasmejala Silve. "Včeraj je njihov trener rekel, da igramo s štirimi napadalci, in se vprašal, ali ima Brazilija koga, ki bo branil gol. To ni bilo lepo, bilo je pomanjkanje spoštovanja. Brazilski branilci imamo bogato zgodovino. Jaz jo imam, Marquinhos, Danilo, Alex Sandro ... Ima jo tudi vratar Alisson. Mislim, da bi moral trener zbrati več informacij o nasprotnikih," je dejal Silva.

Izkušenega branilca so še vprašali, ali jim je trener Tite to informacijo sporočil kot neke vrste motivacijski prijem. "Danes te vse doseže. Mobilni telefon, družbena omrežja ... Morda ne želiš slediti, a izveš vse. Odpreš Instagram in vidiš vse. Nerad govorim veliko o tekmecih, vse jih spoštujemo. Srbiji nismo dovolili niti ene priložnosti. Upam, da bo naslednjič malo bolje preučil našo ekipo in imel malo več spoštovanja v svojih izjavah."

Članki iz rubrike